Je Voordelen Charlotte

Zomer bij Sunparks: boordevol activiteiten en zwemplezier!

Zomervakantie in Sunparks

Eindelijk, daar is de zomer! Kijk je ook zo uit naar die leuke tijd? Vol uitstapjes, activiteiten en zwemplezier? Dan ben je bij Sunparks aan het juiste adres! Of je nu kiest voor een verblijf aan de Belgische Kust of in de Kempen, dankzij je Eco Pass® wordt het beslist een onvergetelijke tijd!

 

 Altijd veel te beleven

Uitstapjes naar het strand, een partijtje minigolf spelen met de hele familie, een gocart huren op de dijk, gaan bowlen met vrienden, een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving maken, een pretpark in de buurt bezoeken, … In een Sunparks-vakantiepark is er altijd zoveel te beleven!

 

 Eindeloos genieten! 

Bovendien biedt een vakantie in Sunparks je heel veel extra’s. Zo is de toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aquafun en tot de binnenspeeltuin Kids World gewoon inbegrepen. Dat betekent elke dag zoveel plezier als je zelf wil!

 

 Last Minutes: een buitenkans voor je zomervakantie

Nog geen vakantie geboekt? Ontdek dan snel de Last Minute-aanbiedingen van Sunparks en doe er je voordeel mee!

Vanaf € 249 voor 4 personen.

 

 Onze gouden tip ?

Vergeet niet dat je je verblijf in alle Sunparks met je Sodexo Eco Pass® kan betalen! Online boeken is in dat geval niet mogelijk. Bel 070 223 723 (€ 0,30/min) en geef duidelijk aan dat je met ecocheques wenst te betalen.

Voor info & boekingen: klik hier of bel 070 223 723 (€ 0,30/min) en vermeld je actiecode SP712.