Je Voordelen

Zes tips voor de leukste herfstvakantie met je kinderen … en je Sodexo Card!

Heb jij kinderen in huis en nog geen plannen voor de herfstvakantie? Geen paniek! Met je Sodexo Card op zak kan je tal van activiteiten organiseren om je oogappels een vakantie lang zoet te houden. Wij verzamelden alvast wat inspiratie om je op weg te helpen.  


 Prikkel hun nieuwsgierigheid 

Wil je jouw kinderen, neefjes of nichtjes deze herfstvakantie intellectueel uitdagen? Dan mag een museum niet ontbreken in je programma. Wat dacht je bijvoorbeeld van TechnopolisDaar kunnen je kleine wetenschappers reuzegrote insecten ontdekken in het bos, terwijl jij geniet van een lekker drankje in de herfstbar.  

In de meeste musea kan je betalen met je Sport & Culture PassOf schenk jezelf meteen een Museum Pass met je Sport & Culture Pass. Voor amper € 59 kan je een jaar lang 200 musea in België bezoeken, zo vaak je maar wil. 

 

 Adrenaline voor groot en klein  

De medaille voor beste mamapapa, oom, tante, meter of peter ter wereld verdien je natuurlijk met een bezoek aan een pretpark. En daar hebben we er heel wat van in ons landjeWalibi en Bellewaerde zijn waarschijnlijk de bekendste, maar waarom zouden je kleine adrenalinejagers zich niet eens wagen aan het natuurlijke avonturenpark Forestia in de Luikse bossen? Welk pretpark je ook kiest, vergeet je Consumption Pass niet mee te nemen. 

 

 

 Diertjes kijken 

Een bezoekje aan de Zoo van AntwerpenPlanckendael of Pakawi park is altijd een hit bij jongere kinderen. Zijn je oogappels al wat ouder? Daag ze dan uit voor een trip naar Pairi Daiza, dat tijdens de herfstvakantie helemaal in het teken staat van Halloween! Ondeugende heksen en geestige skeletten laten hen er gillen van plezier, terwijl jij met open mond naar de mythische decors zal kijken. Tickets koop je makkelijk en snel met je Sport & Culture Pass. 

 

 Vakantie! 

Niets zo heerlijk om op een gure herfstdag je verkleumde lijf onder te dompelen in de jacuzzi van de subtropisch zwemparadijzen in Center Parks of Sunparks. En je kids? Die rennen intussen van de ene naar de andere waterglijbaan, tot jullie allemaal samen verkoeling zoeken in de bar met een heerlijk ijsje. Da’s pas vakantie! Bovendien betaal je al even zorgeloos met je Consumption Pass. Wil je er deze herfstvakantie écht tussenuit met het hele gezin? Koppel dan een verblijf aan je uitstap. Wist je trouwens dat je bij heel wat verblijven zoals Center ParksTUI en Les Hotels Clés Vertes kan betalen met je Eco Pass? Een volledig overzicht van duurzame verblijven die de Eco Pass aanvaarden vind je op onze zoekmotor. 

 

 

 De magie van het theater 

De lichten gaan uit, het gordijn schuift open … Hoe hard superheldenfilms ook mogen proberen, niets spreekt meer tot de verbeelding van jonge kijkertjes dan het traditionele theater. En al helemaal als dat specifiek op hun maat is uitgewerkt. Op websites als Uitmetvlieg kan je theatervoorstellingen selecteren per leeftijdscategorie. Betalen doe je in de meeste cultuurcentra met je Sport & Culture Pass. Wees er echter snel bij, want deze tickets vliegen steevast de deur uit! 

 

 Even een luchtje scheppen  

De herfstvakantie is een van de mooiste tijden van het jaar om een natuurwandeling te maken. Kies een droge dag uit na een regendag en trek jullie laarzen aan, zodat er onderweg naar hartenlust in de plassen gesprongen kan worden. Stel zelf een wandeling samen in je buurt met behulp van knooppunten, of ga wandelen in een themapark, zoals Bokrijk of de Grotten van Han 

 

 Wat je ook plantneem je Sodexo Card mee 

Met onze zoekmotor vind je in een handomdraai een leuke activiteit in je buurt waar je kan betalen met je Sodexo Card. Zo hoef je je nergens zorgen om te maken en kan je uitgebreid genieten!