Je Voordelen Charlotte

Zeg JA tegen een zomervakantie in Center Parcs !

Samen met het hele gezin er even helemaal tussenuit, klinkt dat niet heerlijk? Om weer op adem te komen of samen leuke dingen te beleven, middenin de natuur? Zeg dus JA tegen een zomervakantie in Center Parcs! Je ecocheques zijn je beste garantie op een onvergetelijke zomer … 

 Stoere outdooractiviteiten

 

Bestuur je eigen mini-jeep en verken de wereld tijdens de spannende Kids Safari. Ga voor de High Adventure Experience en beleef volop spanning en sensatie. Zoef door de lucht langs de Zip Wire, laat je uitdagen voor een Laser Battle of maak een ritje per Segway, … Bij Center Parcs vind je altijd een waaier aan outdoor-activiteiten voor jong en oud. Keuze genoeg om je te ontspannen, je uit te leven of nieuwe avonturen te beleven!

  

 Het zwemparadijs
 

Het mooie aan een verblijf bij Center Parcs is dat het er altijd zomer is. Regent het of waait er een kille wind? Neem dan met het hele gezin een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo! Of wissel buitenactiviteiten af met de talrijke attracties in en rond het zwembad: laat je meevoeren door de Wildwaterbaan, trotseer de golven in het golfslagbad, duik op volle snelheid van de glijbanen of word helemaal zen in de bubbelbaden, …
 
Wil je nog meer waterpret? De prachtige meren van Center Parcs nodigen je uit voor een tochtje met de waterfiets en als je zin hebt in wat meer sensatie, leer je waterskiën of wakeboarden.

 


 

 Last Minutes voor je zomervakantie, die laat je toch niet liggen?
 

Zoveel heerlijke momenten met je gezin, daar zeg je toch JA tegen? Ontdek de Zomer Last Minutes van Center Parcs en doe meteen je voordeel. 
Vanaf € 329 voor 4 personen
 
Meer info : klik hier 

  

  Nog een laatste tip?
 

Als je een vakantie in Erperheide of De Vossemeren boekt, kan je je verblijf met je Eco Pass® betalen! Online reserveren is in dat geval niet mogelijk. Bel 070 220 330 (0,30 €/min) en vermeld duidelijk dat je wil betalen met je Eco Pass®.