Terug naar Inhoud Mag'
Mijn Sodexo

Voor de lente - schoonmaak zijn je Eco Pass® onmisbaar !

Binnenkort verjagen we de muffe winter met een traditionele lenteschoonmaak. En het goede nieuws is, dat je Eco Pass® heel goed van pas komen voor een flinke opruim- en onderhoudsbeurt van je woning! Ontdek onze leuke ideeën en … lang leve de lente!

Nieuwe huishoudtoestellen

Stof genadeloos opsporen, vloeren schrobben, meubels boenen, ... Iedereen weet dat je alleen met goed gereedschap goede resultaten boekt! Wordt je stofzuiger kortademig? Is je wasmachine gestopt met zwieren? Heeft je goede oude vaatwasser de pensioenleeftijd bereikt? Geen paniek, je Eco Pass® komen in aanmerking om er energiezuinige elektrische apparaten mee te kopen. Check dus of de aanwinst die je op het oog hebt minstens over een A+ Europees energielabel beschikt.

Appareil_menager

Onderhoudsproducten aankopen

Produits_menagers

Ban alle irriterende, toxische of vervuilende stoffen: een propere woning moet ook gezond zijn! Je eigen gezondheid is immers goud waard en je wil ook de planeet een dienst bewijzen. Poets dus met alternatieve onderhoudsproducten met het Europees milieulabel. Die leveren je het extra voordeel op dat je zowel de wc-gel, de ruitenreiniger, het afwasmiddel (om met de hand of de machine af te wassen) en wasproducten voor textiel met je Eco Pass® kan aankopen.

Ook herstellingen zijn duurzaam

De grote lenteschoonmaak geeft je ook de kans om alle kasten en rekken eens flink uit te ruimen en alles wat niet meer (perfect) werkt te laten herstellen. En aangezien je Eco Pass® dienen om je aan te sporen tot duurzaam gedrag en afval te voorkomen, kan je ze heel goed gebruiken om allerlei producten te laten herstellen (behalve apparaten met een niet-elektrische motor): elektrische apparaten, smartphones, elektronica, computers, brillen, juwelen, meubels, fietsen, … Zelfs je kapotte schoenhak of een gescheurde leren handtas laten herstellen bij je schoenmaker komt in aanmerking!

Ampoule

Je tuin zomerklaar maken

Een zonnestraaltje volstaat om je luidop te laten dromen van het buitenleven: een gezellige barbecue, een avondje in de tuin met vrienden of zalig luieren in de zon. Maar om te genieten moet je wel eerst de handen uit de mouwen steken, want er is nu heel wat werk in de tuin!

Wil je een mooi terras aanleggen? Met je Eco Pass® koop je alle houtproducten met een FSC- en PEFC-label: tuinmeubilair, afsluitingen, zichtschermen, laminaatvloeren, brandhout, … En eigenlijk zijn je Eco Pass® bruikbaar voor bijna alles wat je nodig hebt om je tuin te laten groeien en bloeien: planten en bomen, (onschadelijke) onderhoudsproducten, elektrisch en handgereedschap (snoeischaar, kruiwagen, tuinhandschoenen, sproeislang, grasmaaier, haagschaar, …). En dan is het natuurlijk aan jou om aan de slag te gaan!

 
Terug naar Inhoud Mag'

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.