Je Voordelen Charlotte

Trakteer je kinderen op een Sporta-kamp met korting

 

“Mama, ik verveel mij.” Elke ouder kent ongetwijfeld de drama- en stressmomenten tijdens twee lange zomermaanden. Het succesvolle recept van Sporta-kampen: een fantastisch ruime (180!) keuze aan superkampen en enkele honderden supermonitoren. Als lid/klant van Sodexo kan je het kamp betalen met sport en cultuurcheques en krijg je bovendien een korting van € 20. Maar er zijn nog heel wat andere redenen om voor een Sporta-kamp te kiezen!

 
 
 

Vakantie op maat van je kind

 

Iedereen vindt binnen het uitgebreide aanbod van Sporta-kampen een vakantie op maat van zijn zoon of dochter. Je kan kiezen uit 180 kampen, met 6 verschillende thema’s. Met of zonder overnachting, in binnen- of buitenland … de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je van: 
 
• Kicks in de hoogte beleven tijdens Rocks & River
 
• Alpaca’s verzorgen op de alpacaboerderij
 
• Clownerie en slapen in woonwagens tijdens Circus
 
• Boomhutten bouwen in Ronse
 
• Lekker chillen in Kroatië
 
• Presenteren en monteren tijdens Vloggen
 
• Paardrijden? Voetbal? Basketbal? Volleybal? Turnen? Alles kan, alles mag!
 
 

 

97% tevreden klanten

 

Sporta organiseert al meer dan 60 jaar met succes vakanties. Niet minder dan 97% van de deelnemers beveelt een Sporta-kamp aan en de gemiddelde kampscore bedroeg vorig jaar 86%. Je kunt zoon- of dochterlief dus met een gerust hart laten vertrekken.
 
 
        
 
 

Een boeiende mix

 

Op kamp leren je kids nieuwe mensen en verrassende locaties kennen. En dankzij de boeiende activiteiten, het gevarieerde sportprogramma en de overvloed aan spelletjes is één ding zeker: ze zullen zich geen moment vervelen!
 
 
 
    
 
 

Vitamine D te over

 

De zonnestraaltjes op kamp zorgen voor massa’s gezonde vitamine D. En iedereen weet dat je op vakantie veel meer beweegt dan in het dagelijkse leven. Een Sporta-kamp is ideaal dus! 
Bovendien is op kamp gaan de ideale digitale detox. Tv, laptop en tablet aan de kant en tijd voor echte contacten!

 

   
 

Kwaliteit voorop

 

 

Met Sporta-kampen kies je voor uiterst betrouwbare partners die garanderen dat je zoon of dochter straks thuiskomt in een verblijf dat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Met genoeg ruimte om zich uit te leven en activiteiten die in een veilig kader verlopen.
 
 
    
 
 

Gratis kampreünie

 

Op 28 september 2019 nodigen we alle deelnemers uit op onze Never Ending Summer. Tijdens deze kampreünie in de Lilse Bergen zien ze al hun kampvrienden terug, halen ze samen herinneringen op, genieten ze van coole optredens en leven ze zich uit op en rond het water.
 
Twijfel je nog om in te schrijven voor één van onze 180 kampen? Doe volop inspiratie op sportakampen.be op of vraag onze brochure aan:
 
• Stuur een mailtje naar brochure@sporta.be 
 
• Vermeld jouw adresgegevens
 
• Laat ook de leeftijd van jouw kind(eren) weten
 
• Wij sturen je onze folder op via bpost
 
• Hou de komende dagen je brievenbus in de gaten