Je Voordelen

Strijd mee tegen kanker met je Cadeau Pass

Heb je Cadeau Pass gekregen en wil je er eens wat anders mee doen zoals een goed doel steunen? Gebruik ze dan om het kankeronderzoek te steunen! 

 

Elk jaar krijgen in ons land meer dan 70.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. En dat aantal blijft maar groeien. Naast patiëntenhulp en kankerpreventie ondersteunt Stichting tegen Kanker daarom ook volop het wetenschappelijk onderzoek naar kanker. En jij kan daarbij helpen met je Cadeau Pass! 

 

➤ 23,8 miljoen euro voor onderzoek 

Dankzij de vooruitgang in kankeronderzoek is vandaag nog 70% van de mensen in leven 5 jaar na hun kankerdiagnose. Dat is 30% meer dan 30 jaar geleden. Maar we zijn er nog lang niet. Te veel mensen sterven nog altijd aan deze vreselijke ziekte. 

 

Naast kankeronderzoek investeert Stichting tegen Kanker ook in de verbetering van de levenskwaliteit van patiënten, in kankerpreventie en in de opsporing van kanker. 

 

  Gebruik je Cadeau Pass voor de Stichting tegen Kanker 

Heb je een Cadeau Pass ontvangen van je werkgever voor het eindejaar, of staat er nog wat saldo open op je Cadeau Pass-account 

 

Je kan nu online met je Sodexo Card €5, €10 of wat je hart je ingeeft doneren aan Stichting tegen Kanker.  Neem je Sodexo Card bij de hand en surf naar deze webpagina Stichting tegen Kanker en Sodexo. In enkele muisklikken doneer je aan een buitengewoon goed doel!