Terug naar Inhoud Mag'
Dienstencheques

Schakel over naar elektronisch!

 

Schakel nu over op elektronische dienstencheques en maak kans op 1 van de 5 Philips-stofzuigers !

Deelnemen!

Profiteer van de eerste lentedagen om u het leven gemakkelijker te maken: schakel over op elektronische dienstencheques!
Steeds meer Belgische gebruikers stappen over op het elektronisch formaat omwille van het gebruiksgemak en de veiligheid.

Elektronische dienstencheques? Een gemak!

Uw dienstenchequeportefeuille beheren is kinderspel, via de site in de sectie voor uw regio of via de app ‘Dienstencheques by Sodexo’. De app en website werken snel en veilig. U krijgt er een overzicht van uw bestellingen en van de prestaties van uw huishoudhulp. En u doet er ook het milieu een plezier mee, want er komen geen papieren dienstencheques meer aan te pas. Wij loodsen u vlot door het bestel-, ontvangst- en beheersproces van uw dienstencheques. Dankzij de elektronische dienstencheque keurt u zelf de prestaties van uw huishoudhulp goed (of af). Indien u niet reageert binnen de 4 werkdagen, gebeurt de goedkeuring van de prestaties automatisch.

Hoe schakelt u over naar het elektronisch formaat?

Meer comfort en minder zorgen: daarvoor staat de elektronische dienstencheque! Schakel nu over. Hoe u dat doet? Pas uw profiel aan in de tab ‘Mijn dienstencheques beheren’, en selecteer het elektronische formaat onder de rubriek ‘Mijn persoonlijke gegevens’. Bij uw volgende bestelling kunt u meteen uw elektronische dienstencheques aanvragen en ze beheren vanuit de site. Of beter nog: vanop uw smartphone, door de app ‘Dienstencheques by Sodexo’. te downloaden.

 

Vind de 5 gedetailleerde stappen om over te schakelen naar elektronisch op uw gewest website:

wedstrijd philips


Heb vertrouwen in de elektronische versie net zoals onze vorige winnaars!

 
Samyod - gagnante
Samyod - gagnante
Natacha E. - gagnante
Natacha E. - gagnante

Cindy B - gagnante
Cindy B - gagnante

Wedstrijd Philips !

Schakel nu over op elektronische dienstencheques
en maak kans om 1 van de 5 Philips-stofzuigers "Perfomer Ultimate" 349,99€ te winnen !

5 stofzuigers te winnen !

Terug naar Inhoud Mag'

Ontdek onze exclusieve wedstrijd !

Ik neem deel

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt u tal van voordelen. Dankzij uw persoonlijk profiel kan u van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik uw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om u vandaag nog te registreren.