Je voordelen

[ Resultaten wedstrijd ] De 10 beste antwoorden en … een donatie van € 1.000

We hebben hier maar één woord voor … WOW!

 

Meer dan 6.000 mensen namen deel aan onze wedstrijd waarmee 20 x € 50 aan Cadeau Pass te winnen viel. Jullie waren ongelofelijk vindingrijk in jullie antwoorden en voor al die originaliteit willen we jullie graag bedanken. 

 

Jullie inzendingen waren zo hartverwarmend (en hilarisch) dat we absoluut de 10 antwoorden van onze Nederlandstalige winnaars met jullie wilden delen.

 

 

Maar eerst ... 

 

De solidariteit in jullie antwoorden heeft ons enorm geraakt. Jullie toonden zoveel goedheid, vrijgevigheid en steun ... dat we beslisten om nog een stapje verder te gaan.  

Sodexo zal € 1.000 doneren aan de Belgische Voedselbanken. Hopelijk kunnen we op die manier de kwetsbaarste bevolkingsgroepen helpen ondersteunen en een warm hart toedragen tijdens deze feestperiode. 

 

En nu wordt jullie geduld beloond, want hier zijn de 10 winnende antwoorden: 

 

Ter herinnering, de vraag die we jullie stelden was "Vertel ons wat je gaat doen met je Sodexo-cheques voor de feestdagen." 

 

 1. Een gezellige maaltijd met vrienden rond het gourmettoestel en kaasfondue, om het leven samen te vieren en het nieuwe leven dat in mijn buik groeit en onze family volgend jaar zal uitbreiden

 2. Evelien P. 

 

 1. Een leuk boompje kopen en planten in de tuin, dan is die even oud als ons zoontje en kunnen we hem hier altijd aan herinneren.

 2. Evarist V. 

 

 1. Last Xmas I gave you my card 

But the very next day you gave it away  

This year to save people from tears!  

I’ll give it away to someone struggling… struggling, struggling… 

Happy Xmas! Wrapped it up and sent it 

With a note saying ‘you need it’  

I meant it I love SODEXO…  

Xoxosodexo

- Aude L. 

 

 1. Ik zou de cheques willen afgeven aan de Kerstman ! Toen hij vroeger door de schouw kwam, had hij het altijd warm, dat zal de dag van vandaag wel iets minder zijn door de dure prijzen van elektriciteit en gas. Zo kan hij hem een warm, dik pak kopen, zodat hij toch onze cadeautjes op een knusse en warme manier kan rondbrengen !

 2. - Piet A. 

 

 1. Ik gebruik mijn Sodexo-maaltijdcheques 

Voor warme chocomelk op het vuur 

Voor koekjes te bakken op één uur 

Om te genieten van de lekkernijen 

Met al die blije bekken 

Om te genieten van een drankje, of een hapje met vriendschap zo dichtbij en oh dankbaar dat zijn wij

Samara O. 

 

 1. Deze winter zoveel mogelijk de Kerstman zien door alle grote kerstmarkten te bezoeken via de NMBS met betaling via de Sodexo-ecocheques

 2. - Naïna K. 

 

 1. Met de Sodexo Cadeau Pass in de hand 

shoppen aan ’t Zand 

ook in de Brugse binnenstad  

gezellig en knus ingepakt 

kuierend langs de rijen in de sneeuw 

pakjes voor Kerst en Nieuw versieren, als een vondst van de eeuw

- Joris M. 

 

 1. Alles uitgeven aan pikant eten om het zo warm mogelijk te krijgen en zo minder energie te moeten verbruiken .

 2. - Charlotte V. 

 

 1. Kerst en Nieuw komen eraan, de Sodexo4you-kaart pakken we mee op de baan, kadokes hier, pakjes daar, Een mooi versierde kerstboom staat al klaar, nu nog extra lichtjes in de boom, en kerstijs met wat slagroom, betalen gaat gelukkig goed.. geen cash, maar de kaart van Sodexo4You moet, Zo gaat het trouwens heel fijn, ’t gaat zo makkelijk.. we drinken nog een glaasje wijn.., winkel in en winkel uit,…genieten van kerstliedjes en de radio speelt luid! Maar ’t is maar éénmaal Kerst en Nieuwjaar! Dus Sodexo4You, geef nu die extra centjes maar Ik zal op 1 januari 2023 mijn nieuwjaarsbrief voorlezen, maar die centjes kan ik nu al goed ‘bezen’… Ik zal braaf zijn heel het jaar lang, met Sodexo4You bij de hand ben ik nooit bang! Happy 2023!

 2. - Wendy V. B. 

 

 1. 50 euro extra dit eindejaar, Wauw, dat is een leuk gebaar. Voor het asiel een zak dierenvoer, Of een warm dekentje voor op de koude vloer? Een donatie aan het goede doel? Het zorgt alleszins voor een goed gevoel! Wanneer ik het zou winnen, Is iemand anders helpen iets om mee te beginnen.

 2. - Sarah C. 

 

Bedankt voor jullie deelname en tot binnenkort bij een volgende wedstrijd! 

Benieuwd naar de 10 beste Franstalige antwoorden? Ontdek ze hier! 

 

Het Sodexo-team