Terug naar Inhoud Mag'
Ontspanning

Pretparken: zo betaal je minder

Wil je met het hele gezin een dag vol sensatie en emoties beleven zonder je bankrekening te plunderen? Want een pretpark is niet goedkoop, maar er zijn allerlei trucjes om kortingen in de wacht te slepen. Een overzicht!

Koop je tickets online

Oplossingen waarmee je zowel tijd als geld wint, zijn vrij zeldzaam, maar dit is er toch eentje. Veel pretparken bieden op hun website voordelige tarieven aan én je wandelt de files aan de kassa gewoon voorbij! Walibi is een goed voorbeeld: je ontvangt een korting van € 6,5 per ticket (als je er minstens 6 ineens bestelt) op de officiële prijs aan de ingang. Bobbejaanland biedt je momenteel zelfs een korting van € 8,6 per volwassenenticket.

 
Achetez vos tickets en ligne

Neem de pretparktrein

Voyage culinaire autour du monde

De NMBS heeft in zijn B-Dagrips ook een reeks voordelige formules opgenomen om de trein te combineren met toegangstickets voor een pretpark. Zin een uitje naar Plopsa Coo, Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt? Ongeacht de afstand kost een rit heen en terug voor jongeren, volwassenen en senioren slechts 1 euro meer dan de prijs van je toegangsticket. Je reist met andere woorden vrijwel gratis en je hoeft niet eens voor een parkeerplaats te betalen! Bovendien komen je Eco Pass® goed van pas om je treinreis te betalen!

Je lidmaatschap brengt op!

Heb je een klantenkaart in de supermarkt? Ben je aangesloten bij een bedrijf dat maaltijdcheques uitgeeft? Ben je lid van een vakbond? Veel organisaties belonen je trouw met exclusieve kortingen, onder andere op de toegang tot een pretpark. Zo is je aansluiting bij Sodexo4You bijvoorbeeld goed voor een korting van € 5 op het blauwe armbandje dat je een onvergetelijke dag in Adventure Valley Durbuy laat beleven!

Doe mee met een ticketveiling

Confiserie

Als je graag de speelduivel in je uitdaagt, is de website Vavabid echt iets voor jou. Dit platform veilt allerlei reis-, overnachtings- en ontspanningsformules. Je beschikt over een minuut tot enkele uren om een bod te doen en als de tijd verstreken is, gaat de hoogste bieder met de tickets aan de haal! Je hoeft dan alleen nog maar je voucher te downloaden en … van je winst te genieten! Natuurlijk moet je goed op voorhand prijzen en voorwaarden vergelijken, maar het concept kan interessant zijn. Een voorbeeld? Bij het schrijven van dit artikel heeft een deelnemer bijvoorbeeld twee tickets voor Bellewaerde op de kop getikt, voor € 33 in plaats van € 64 aan de kassa (+ € 5 aan administratiekosten).

Terug naar Inhoud Mag'

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.