Je voordelen

Ontdek 7 momenten die je dagelijks met je Sodexo-cheques kan beleven

Wist je dat je Sodexo-cheques 7 van je dagelijkse momenten kunnen financieren? Tussen je werk, gezin, boodschappen en ontspanning door staat Sodexo steeds aan je zijde zodat jij zorgeloos door het leven kan – een hele dag lang.

 

7 u.: verzorgingsritueel

 

Bij het opstaan is er niets leukers dan een verzorgingsritueel om in alle rust wakker te worden. Tandverzorging, zeep, shampoo, make-up …

Stap met je Eco Pass en Cadeau Pass bijvoorbeeld naar Di en sla een voorraadje verzorgingsproducten in … Een kort ochtendritueel met gezonde en natuurlijke producten is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de planeet. En daar wordt je geest dan weer beter van.

 

8.30 u.: heerlijk ontbijt

 

's Ochtends ben je gehaast en neem je niet altijd de tijd om in alle rust iets te eten. Stop daarom onderweg naar het werk even bij je favoriete bakker of een Delitraiteur: geniet dankzij je Lunch Pass van een stevig ontbijt om de dag goed te starten!

 

TIP:

Je bent nog niet goed wakker en kunt je het saldo van je kaart niet meer herinneren? Een typisch ochtendkwaaltje. Raadpleeg met je Sodexo4you-app in enkele seconden je saldo en betaal meteen het exacte bedrag.

 

12.30 u.: middagpauze

 

Dit is natuurlijk waarvoor je Lunch Pass in de eerste plaats dient: je laten kiezen uit een waaier van gelegenheden waar je je knorrende maag blij kunt maken.

Heb je geen inspiratie voor iets lekkers? Ook dan kun je rekenen op je veelzijdige bondgenoot: je Sodexo4you-app toont je alle snackbars en restaurants in de buurt. Dus, welke culinaire reis wil je deze middag maken? Italiaans, of toch liever Libanees of veggie? Kiezen is misschien nog het moeilijkste!

 

 

 

17.15 u.: sportsessie

 

Kom je van je werk? Wat denk je van een korte sportsessie om even tot rust te komen en de stress van de dag van je af te laten glijden? Fitness, tennis, zelfverdediging, turnen, aquagym, spinning …

Met je Sport & Culture Pass kun je allerlei sportactiviteiten beoefenen om eens stevig te zweten en de atleet in jezelf wakker te maken. En als je verslaafd raakt aan de endorfine, kun je zelfs wisselen tussen verschillende hobby’s door regelmatig een andere sport te kiezen!

 

18 u.: cadeautjesjacht

 

Morgen verjaart je schoonmoeder en jij hebt de allerbelangrijkste taak gekregen: een cadeau uitzoeken.

Een snelle zoekopdracht op onze website toont je verschillende inspirerende winkels in je buurt waar je Cadeau Pass wordt aanvaard. Is een juweel van Venizi, een prachtig kledingstuk van Butik Moose of eventueel een basisstuk van Damart misschien het idee van de eeuw? Er is keuze genoeg!

 

  

 

TIP:

Plots heb je een black-out wanneer je moet betalen: je bent de pincode van je Sodexo Card helemaal vergeten! Geen paniek! Via de app verschijnt ze binnen 10 seconden voor je neus. Bekijk hier hoe dat moet.

 

19 u.: avondeten

 

Vanavond is het jouw beurt om in de potten te roeren! Deze keer heb je wat voorsprong genomen met een heerlijk menu van Foodbag.

Met je Lunch Pass kon je je immers laten verleiden door de gastronomische maaltijdboxen van deze dienstverlener, die alle ingrediënten bij je thuis levert om gemakkelijk lekkere recepten te maken. Het is een geweldige manier om familie of vrienden tijdens een gezellig avondje te imponeren met je kookkunsten en hun smaakpapillen te verwennen!

 

21.30 u.: moment van ontspanning

 

De tafel is afgeruimd en de kinderen liggen in bed. Nu kan jij eindelijk ontspannen en van de rust genieten.

Dat komt goed uit, want met je Cadeau Pass kon je heel wat nieuwe boeken inslaan bij Club en Standaard Boekhandel. Installeer je dus snel in bed, lekker warm onder je dekbed, en duik in de nieuwste roman van je favoriete schrijver ... waarna je langzaam maar zeker indommelt richting dromenland.