Je Voordelen Charlotte

OHNE – Eerlijk en duurzaam boodschappen doen

Bij OHNE koop je bio, lokaal en vooral: zonder verpakking. Je kan er terecht voor voeding, maar ook huishoudproducten. Breng dus zeker je eigen potjes en flessen mee… en vergeet ook je Lunch Pass® niet.

Vijf jonge Gentenaars beslisten in 2015 samen te werken aan een nieuw winkelconcept voor hun stad: de afvalarme kruidenier. Onder het motto ‘Natuurlijk onverpakt’ vind je bij OHNE een uitgebreid assortiment verse en droge voeding, huishoudelijke producten en verzorgingsproducten in bulk. Zonder verpakking dus.

Bedoeling is dat je je eigen herbruikbare potten, flessen en zakjes meebrengt en naar hartenlust vult in de winkel. OHNE biedt zo een duurzaam alternatief voor je dagelijkse boodschappen.

OHNE steunt op drie pijlers: onverpakt, biologisch en lokaal. Zo vermijden we afval, stimuleren we duurzame en eerlijke productie en beperken we onnodige voedselkilometers.

In 3 jaar tijd openden twee vestigingen in Gent en één in Zwalm. In al die winkels kan je trouwens ook betalen met je Lunch Pass®.

Meer info vind je op www.ohne.be