Je Voordelen Charlotte

Nu bij Sleepworld op alles korting!

Voor een verkwikkende nachtrust gaat er niets boven een rustgevende omgeving en een kwaliteitsvol bedsysteem … Op zoek naar een matras, kussen of bedtextiel? Geef je slaapkamer een upgrade met Sleepworld en je Cadeaux Pass® of Eco Pass® van Sodexo!

 

 Comfortabel beddengoed

Zijn een kwaliteitsvolle dekbedovertrek of superzachte pyjama net wat je nodig hebt? Bij Sleepworld vind je alles om van je slaapkamer je eigen knusse plekje te maken.

 

 Zalig zachte dekbedden

Geef je de voorkeur aan een dekbed met een natuurlijke of synthetische vulling? Voor 1 of 4 seizoenen? Sleepworld biedt je de grootste keuze.

 

 Ergonomische hoofdkussens

Om niet met nekpijn wakker te worden, gebruik je een kussen dat je hoofd en nek voldoende ondersteunt. Een zacht, stevig of heel stevig kussen? Antiallergisch, met traagschuim of afneembare hoes? Sleepworld heeft het type dat jij zoekt op voorraad.

 

 Aangepaste matrassen

Iedereen is anders. Dus heeft iedereen ook een andere matras nodig. En er zijn nogal wat verschillen, qua vering, materiaal, densiteit, dikte, … Bij Sleepworld vind je ze allemaal! Onze professionele verkopers helpen je graag om de ideale matras te kiezen die je in een oogwenk naar dromenland brengt.

 

 Gepersonaliseerde boxsprings

Er gaat niets boven pocketveren in aparte zakjes, want die ondersteunen je lichaam efficiënter! De modellen van Sleepworld zijn bovendien volledig personaliseerbaar. Kies model en kleur van het hoofdeinde en stel het bed samen waar je al zo lang van droomt. En als kers op de taart zijn levering en installatie van matras en boxspring altijd gratis. Van gemoedsrust gesproken …

 

 Lattenbodems

Vind je een lattenbodem beter dan een boxspring? Bij Sleepworld vind je ook daarvan een ruime keuze. 

 

 

 Er is altijd een Sleepworld in de buurt!

Vergeet niet dat je levenskwaliteit voor een groot stuk wordt bepaald door je nachtrust … Er is dus geen tijd meer te verliezen! Ga snel naar één van de 17 Sleepworld-winkels in België (die ’s zondags allemaal open zijn) of bezoek de online shop, waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week welkom bent. Dankzij je Sodexo Cadeau Pass® of Eco Pass® garandeert een hoogwaardig bedsysteem ook jou binnenkort de perfecte nachtrust!