Je voordelen

NIEUW: Bestel op Deliveroo met je Lunch Pass

Geen zin om vandaag te koken? Bestel op Deliveroo en betaal je gerecht met je Lunch Pass! Deliveroo stelt je duizenden restaurants en handelszaken in je buurt voor, klaar om je bestelling te leveren in minder dan 30 minuten. Bestellen maar! 
 
Ontdek welke restaurants en handelszaken in jouw buurt via Deliveroo leveren vanop je: 
 
✔️ 
smartphone
✔️ tablet
✔️ pc of laptop
 
 
En vanaf nu kan je makkelijk betalen met je Lunch Pass! Trakteer jezelf en steun tegelijk de lokale handel!
 

€ 10 korting* op je eerste bestelling  

 
Ken jij Deliveroo nog niet? Probeer het uit met de code SODEXOLUNCH en verwen jezelf! Opgelet, deze code vervalt op 30/11/2023
 
* Aanbieding geldig voor elke eerste bestelling van minstens € 15 (nieuwe klant) op Deliveroo, inclusief leveringskosten en service. Vul de code SODEXOLUNCH in bij de betaling van je bestelling.
 
Gebruik je promocode
 
 

Al fan van Deliveroo? 

 
Betaal je eerstvolgende bestelling op Deliveroo met je Lunch Pass vóór 03/04/2023. Als dank schenken we je een code** van € 5 voor je volgende bestelling! 
 
** Binnen de 10 dagen ontvang je een kortingscode van € 5 voor je volgende bestelling op Deliveroo met een minimumwaarde van € 20 (inclusief leveringskosten en service):
1. Klanten die de promotionele communicatie van Deliveroo accepteren (Opted-in) zullen een e-mail en/of een push notification op hun smartphone ontvangen met hun voucher code.
2. Klanten die de promotionele communicatie van Deliveroo niet hebben geaccepteerd (Niet opted-in) zien een bericht wanneer ze de Deliveroo-app openen met een kortingscode. 
 
Betaal met je Lunch Pass
 
 

Hoe weet je wie de Sodexo Card aanvaardt op Deliveroo? 

 
Gebruik eenvoudigweg de filter ‘Restaurantcheques’ gevolgd door ‘Sodexo’ tijdens je zoekopdracht. Dat doe je zo:
 
 
1. Kies in de zoekfilters voor ‘Meal card’ gevolgd door ‘Sodexo’. Zo krijg je meteen de restaurants en handelszaken te zien die de Sodexo Card aanvaarden.
 
 
 
 
2. Maak je keuze en betaal met je Sodexo Card.
 
 
 
3. Je Sodexo Card wordt nu bewaard in de app. Dat is handig voor je volgende bestelling!
 
 
 
Smakelijk! 
 
Ontdek de restaurants in je buurt!