Je Voordelen Charlotte

Lokerse Feesten: 10 dagen uitzonderlijke optredens

Lokerse Feesten: het coolste stadsfestival!

➤ Zeg zomer, denk aan zon, vrije tijd en ... festivals !

Wat je zeker niet mag missen? De Lokerse Feesten, 10 dagen om eindeloos te genieten in hartje Lokeren. Voor muziekfans betekent dit ook een uitgelezen kans om hun Sport & Culture Pass® te gebruiken!

 

 

➤ Ook dit jaar

verandert het centrum van Lokeren in een enorme feestruimte die galmt en trilt op de klanken van een indrukwekkende reeks zangers en muzikanten … De Lokerse Feesten doen van 2 tot 11 augustus 2019 hun reputatie weer alle eer aan, met een zeer gevarieerde line-up van hoge kwaliteit.

 

➤ Elke muziekstijl komt aan bod 

Het festival is al aan zijn 45e editie toe! Zijn opvallendste kenmerk? Elke dag tovert een ander genre op de podia: pop, dance, hardrock, metal, punk, … Iedereen komt aan zijn trekken! Geniet onder andere van The Chemical Brothers, Oscar and the Wolf, Marco Borsato, Keane, Charlotte De Witte, Scorpions, The Offspring, Patti Smith, Christine and the Queens, Roméo Elvis, Alestorm, Charlotte Gainsbourg, …

 

➤ Even praktisch

Een geweldige meevaller: je regelt de tickets en abonnement van de Lokerse Feesten heel eenvoudig met je Sodexo Sport & Culture Pass! Die vind je in voorverkoop in de Fnac of ter plaatse, aan de loketten, natuurlijk voor zover er nog tickets beschikbaar zijn tijdens het festival.