Je voordelen

Kerstmis: 8 trendy geschenken die je in 2022 kunt kopen met je Sodexo-cheques

Het is zover, Kerstmis komt er alweer aan en dus ook de dolle cadeautjesjacht. Maar geen zorgen! Met je Sodexo-cheques heb je heel wat mogelijkheden om zonder stress je slag te slaan en je dierbaren te verwennen.  

 

Een belevenis, designdecoratie, koffertjes met lekkernijen ... Wist je dat je met je Sodexo-cheques heel wat mensen blij kunt maken? Laat je inspireren door onze ultrahippe cadeautips!  

 

Idee #1: Een Museum Pass die één jaar geldig is 

Ga met de Museum Pass voor een verrassingseffect. De naam zegt het al: met de pas krijg je toegang tot heel wat musea en andere cultuurhuizen. Autoworld, Planetarium van Brussel, de Boghossianstichting ... Kortom, met de Museum Pass bezoek je meer dan 200 plekken en tentoonstellingen. Goed voor een jaar vol uitstapjes en onverwachte avonturen! Leuk extraatje? Je kunt de Museum Pass rechtstreeks online kopen met je Sport & Culture Pass!  

 

Idee #2: Een smartwatch  

Een sportieve familie? Dankzij je Consumption Pass kies je voluit voor de allernieuwste smartwatch. Zo hou je bij hoeveel je beweegt en geef je je prestaties een boost! Voor elk budget, elke smaak en elke behoefte vind je wel een smartwatch, bijvoorbeeld bij Decathlon, MediaMarkt en Fnac 

 

Idee #3: Een dagje naar de Thermen in Spa  

Wat dacht je van een flinke portie wellness als kerstcadeau voor je dierbaren? Geen overbodige luxe in deze tijd van het jaar (want daar zijn de kou en de regen)! De Thermen van Spa, het mekka van ontspanning en het perfecte adres voor een dag vol verwennerij. Met je Cadeau/Consumption Pass kun je een bon kopen voor een lichaamsbehandeling, massage, thermaal stortbad of scrub... Een leuk cadeau met positieve effecten voor hart, lichaam en geest!  

 

Idee #4: Een tweedehands spelconsole en spelletjes  

Surf mee op de trend van ecogaming en doe mooie koopjes om gamers eens flink in de watten te leggen, zowel jong als oud! Bij Game Mania vind je bijvoorbeeld voor een scherpe prijs de volledige uitrusting van een goede gamer, met een console (Nintendo Switch, X-box, Playstation) en de hipste spelletjes. Nog een pluspunt? Je kunt naast Cadeau en Consumption Pass ook betalen met Eco Pass omdat je de kringloopeconomie steunt en geen nieuw materiaal koopt. De planeet zal je dankbaar zijn!  

 

Idee #5: Een koffertje vol lekkernijen van Javry 

Waarom zou je de liefhebber van cocooning geen heerlijke cadeauset schenken van Javry? Met je Lunch Pass kun je je online laten verleiden door de koffertjes met lekkere thee en heerlijke zoetigheden (chocolade, koekjes en speculaas). Je kunt ook kiezen voor een koffiezetapparaat, een theepot, koffiebonen of versgemalen koffie. Wat het ook wordt, Javry neemt je mee op een wereldreis vol heerlijke smaken. 

 

Idee #6: Designdecoratie ... in een ecologisch jasje  

Een design én verantwoord kerstgeschenk? Dan moet je bij het merk MIEU zijn! Deze Brusselse conceptstore opende in 2017 en volgt de huidige trend van ethisch verantwoord consumeren. Meubilair, servies, accessoires voor de keuken, woonkamer, badkamer en zelfs voor de kinderen: dankzij je ecocheques ontdek je een heleboel stijlvolle spullen, met als bijzonder extraatje dat ze allemaal volledig in Europa zijn gemaakt.  

 

Idee #7: Een set Pokémonkaarten  

Ze bestaan al meer dan twintig jaar, en toch gaat het de Pokémons nog steeds voor de wind. Deze grappige en erg populaire monstertjes blijven jonge (en oude) generaties stapelgek maken. Elk jaar veroveren ze opnieuw hun plaats op verlanglijstjes voor de Kerstman. En het komt ook nog eens goed uit dat je ze kunt betalen met je Cadeau Pass en je Consumption Pass! Dat levert gegarandeerd enthousiaste kreetjes op aan de kerstboom!  

 

Idee #8: Een overnachting in een hotel met het label “Green Key”  

Dit jaar kun je je ecocheques van Sodexo ook gebruiken om een buitengewone overnachting te schenken. De bestemming? Een groene oase van rust in harmonie met de natuur ... Vooral Les Étangs du Francbois en hotel Dolce La Hulpe staan garant voor een ontspannend verblijf midden in het bos. Er is toch geen mooier geschenk dan ver van de drukke stad te kunnen ontwaken? 

 

En jij ... Voor welk trendy geschenk ga jij gaan? Betaal met je Sodexo Card zodra je je keuze hebt gemaakt. Kerstaankopen zijn zoveel leuker als je je bankrekening onaangeroerd kunt laten! We wensen je een fijne cadeautjesjacht en mooie momenten met al wie je lief is.