Je voordelen

Inspiratie nodig om je Consumptiecheques te gebruiken? Ze zijn nog geldig tot 31 december 2022!

 

Nood aan inspiratie om je Consumptiecheques te gebruiken? Ontdek wat anderen ermee gedaan hebben …

Ter herinnering, de Consumptiecheques die momenteel in circulatie zijn, zijn geldig tot 31 december 2022. Je hoeft dus geen rekening te houden met een eerdere vervaldatum die op je cheques vermeld staat.*

 

Laura, 35 jaar : Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om mezelf te laten verwennen in een schoonheidscentrum en ik heb mezelf een ontspannende massage cadeau gedaan. Dat doet zo’n deugd in deze tijden!

Guillaume, 40 jaar : Ik heb een bezoekje gebracht aan mijn boekhandel, die ze maar wat graag aanvaardde. Ik heb eerst enkele romans gekocht, en daarna ben ik met mijn kinderen teruggekeerd om hen nieuwe verhaaltjes te schenken!

Ben, 24 jaar : Mijn winkel met videospelletjes heeft ze snel aanvaard, en ik heb niet getwijfeld ze uit te geven aan iets voor mezelf namelijk een echte gamingstoel die die naam waardig is!

Inge, 43 jaar : Als grote fan van scrapbooking heb ik nieuw materiaal kunnen kopen in de papierhandel in mijn buurt. Ik heb trouwens nog Consumptiecheques over en ik ben van plan terug te gaan.

Mark, 38 jaars : Ik heb mijn Consumptiecheques uitgegeven tijdens de feesten. Ik heb een prachtige zeevruchtenschaal besteld voor Kerst en vervolgens een traiteurmenu voor Oudejaar. Bedankt!

Anna, 29 jaar : Een winkel met mooi houten speelgoed aanvaardde ze, dus ik heb ervan geprofiteerd om de eerste spelletjes te kopen voor mijn baby en enkele babyaccessoires.

 

Ontdek alle goede adresjes waar je je Consumptiecheques kan gebruiken op onze zoekmachine.

Aarzel ook niet om een handelaar te vragen of hij ze aanvaardt: velen zullen ze met plezier aanvaarden maar hebben ons hier niet van op de hoogte gebracht. 

 

*Ook de geldigheidsdatum van Consumptiecheques met vervaldatum 07/06/21 werd reeds verlengd tot deze datum