Je voordelen

Ideetjes om jezelf te verwennen met je digitale Sport & Culture Pass!

Een uitstapje met het gezin of vrienden? Wist je dat je Sport & Culture Pass toegang biedt tot een hele waaier aan activiteiten voor amusement, ontspanning en sport? Ontdek hier enkele ideetjes om je cheques optimaal te benutten! Haast je, want ze vervallen binnenkort …

Dierentuinen, pretparken, musea, winter- en watersporten … de mogelijkheden voor het gebruik van je Sport & Culture Pass zijn eindeloos! Download gewoon de app Sodexo4you (als je dat nog niet gedaan hebt) en open hem: je cheques staan er meteen voor je klaar. In slechts enkele klikken kan je online of rechtstreeks bij de handelaars een heleboel activiteiten boeken.video

Bekijk de video met instructies voor het gebruik van je Sport & Culture Pass!

Idee #1: pret met het hele gezin

Geen betere gelegenheid dan een leuke dag met het gezin om de stress van het werk te vergeten en de kinderen blij te maken! Je Sport & Culture Pass kan je daarbij helpen. Claire heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om haar cheques te besteden in Pairi Daiza: “Onze twee kinderen wilden er al heel lang graag naartoe, dus we hebben van deze Sport & Culture Pass geprofiteerd om hun droom waar te maken. We hebben zelfs een nacht tussen de pinguïns doorgebracht!”.

Ook Geert koos voor een leuk momentje en ging met zijn partner Joris bowlen. “We gaan eigenlijk heel weinig weg en vooral dit soort activiteiten doen we niet vaak omdat de rekening snel oploopt”, geeft hij toe. “Dit heeft ons ontzettend veel deugd gedaan!”

Idee #2: opnieuw gaan sporten … of nieuwe sporten ontdekken!

Ben je ondanks je jaarlijkse goede voornemens nog steeds niet in de sportzaal geraakt? Benut je sport- en cultuurcheques om er meteen werk van te maken. Misschien ontdek je wel een nieuwe passie. Dat overkwam bijvoorbeeld Marie: “Op een gegeven moment had ik zin om wel eens een les aquabiken te proberen: je zit op een fiets onder water en trapt op het ritme van de muziek. Ik ben met mijn Sport & Culture Pass naar het zwembad getrokken en heb er intussen zelfs een abonnement!”

Een leuk extraatje, en niet het minste: alle gezinsleden profiteren mee van de voordelen van de sport- en cultuurcheques. Katrien schreef Felix bijvoorbeeld in voor een hiphopstage bij Vivasport – volgens haar zoon “de beste beslissing ooit” – terwijl Eva het jaarlijkse lidgeld voor de basketbalclub van haar dochter betaalde: “Lia gaat in het weekend al muurklimmen, maar wilde ook eens basketbal proberen. Door de Sport & Culture Pass heb ik geen seconde getwijfeld. Ik heb meteen contact opgenomen met de club in mijn stad en nu kan ze zich daar volop uitleven!”

Idee #3: een welverdiend cultuurmomentje

Een leven zonder literatuur, muziek en film? Triest, zoals we de afgelopen twee jaar konden ondervinden! Daarom haastte Laura zich met haar Sport & Culture Pass naar de Ancienne Belgique zodra het weer mocht: “Dat was zo lang geleden! Dankzij mijn cheques kon ik in 2 maanden tijd naar 3 concerten gaan met mijn zus, mijn vriend en een paar vrienden. Het deed deugd om weer samen te zijn. Ik heb zelfs nog wat budget over voor een vierde concert!”

Liever een rustige activiteit? Geen probleem, de Sport & Culture Pass is ook geldig in boekhandels en musea. Tot grote vreugde van Karel en zijn echtgenote, die allebei gepassioneerd zijn voor cultuur in alle vormen! “Wij zijn jonge gepensioneerden. Ik heb dus samen met mijn vrouw onze Sport & Culture Pass gebruikt om boeken te kopen bij boekhandel De Reyghere en ook een museumpas. Tegenwoordig nemen we op woensdagnamiddag ook vaak onze twee kleinkinderen mee.”

Meer inspiratie nodig? Gebruik onze zoekmachine en ontdek alle handelaars die de digitale Sport & Culture Pass aanvaarden!