Terug naar Inhoud Mag'
Tips & Tricks

Hoe kies je een beenhouwer of traiteur voor je feesttafel?

Thuis een gezellig en zorgeloos eindejaarsfeesten vieren? Een onafhankelijke traiteur of beenhouwer helpt je daar graag bij. Ontdek hier 4 goede redenen - inclusief een mooi cadeau - om zo'n vakman in te schakelen voor je feest.

1. Je hoeft niet wekenlang te tobben over het menu

Een menu samenstellen is soms een hele opgave. In plaats van wekenlang allerlei kookboeken te doorbladeren en 's nachts wakker te liggen van de vraag of het rundsgebraad wel zal lukken of bij iedereen in de smaak vallen, kan je ook gewoon kiezen uit de voorstellen van je traiteur of slager. Deze specialisten laten je meestal een persoonlijk menu samenstellen uit hun suggesties. Op nauwelijks een half uur heb je alles gekozen en besteld!

2. Je vermijdt stress op D-Day

Om de druk weg te nemen van je feestmaaltijd is het een prima idee om een beroep te doen op een onafhankelijke traiteur of beenhouwer. Je hoeft dan niet de hele avond in de keuken door te brengen en je gasten krijgen de aandacht die ze verdienen. Je hoeft alleen nog maar bepaalde gerechten op te warmen en de schotels te schikken. Je wint dus veel tijd en je hebt alweer een reden minder om te stressen!

3. Je ontdekt gerechten die je misschien niet zelf zou aandurven

Een feest is een mooie gelegenheid om eens wat verfijnder en avontuurlijker te eten dan normaal. Maar het is echt geen schande om toe te geven dat je het warm krijgt bij de gedachte dat je hazenrug met shiitakes zou bereiden, in combinatie met butternutpuree en op smaak gebracht met rozemarijn en salie … Misschien vertrouw je toch maar beter op echte specialisten.

4. Win 4 menu's met elk een waarde van € 500!

Sodexo en de onafhankelijke beenhouwers en traiteurs willen je verwennen tijdens de feestdagen: als je je feestmaal bestelt bij een onafhankelijke traiteur of beenhouwer die deelneemt aan onze actie Gourmet4you Days, steun je niet alleen de lokale handel, maar kies je ook voor kwaliteit en deskundigheid. Bovendien maak je kans om één van de 4 menu’s voor 10 personen te winnen, elk met een waarde van € 500, om ook in januari te blijven feesten!

De actie Gourmet4you Days loopt van 1 tot 31 december 2017. En naast menu’s voor 4 personen zijn er ook manden met lokale producten en gourmetstellen te winnen. Lees meer hierover op Sodexo4you.be

Veel geluk en prettige feestdagen!

Terug naar Inhoud Mag'

Ontdek onze exclusieve wedstrijd !

Ik neem deel

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt u tal van voordelen. Dankzij uw persoonlijk profiel kan u van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik uw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om u vandaag nog te registreren.