Terug naar Inhoud Mag'
Koopkracht

Herstel je Apple-toestel met ecocheques

Ecocheques staan voor duurzaamheid. Ook voor je elektronica. Zo kan je bij iLabo terecht om je iPod, iPhone of Mac te laten herstellen. Goedkoop, snel én goed voor het milieu. Think different, think ecocheques!

Laat je iPhone, iPad, iPod, iMac of Macbook het afweten? Dat wil niet zeggen dat je naar de winkel moet spurten om een nieuw toestel. Laat het gewoon herstellen bij iLabo die jarenlange ervaring heeft en je toestel in een handomdraai fixt. Of koop een (tweedehands)toestel met garantie. Betalen doe je gewoon met ecocheques. Goedkoop, snel, goed voor het milieu: slim gezien!

 

Laat je toestel repareren
iLabo heeft 38 herstelpunten in Vlaanderen en Brussel. Ze maken je Apple-toestel terwijl je wacht. Gewoon even een afspraak boeken op ilabo.be. Bovendien krijg je zes maanden garantie op de gebruikte onderdelen.

Upgrade naar een ander, nieuwer toestel
Je kan bij iLabo ook je oude toestel inruilen voor een nieuwer model. Zij recycleren je oude toestel en je betaalt je nieuwe toestel deels of volledig met ecocheques.

Macoutletstore.be: tweedehands met garantie
Als je een nieuwe computer, telefoon of tablet wilt, ga dan een kijkje nemen op macoutletstore.be. Daar vind je tweedehandstoestellen met garantie. En ook die kan je met ecocheques betalen.

Terug naar Inhoud Mag'

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.