Je Voordelen Charlotte

Geef games een tweede leven

Videogames zijn razend populair en terecht want ze staan voor uren spelplezier. Hou je van variatie? Dan zijn tweedehandsgames een slimme keuze: je betaalt er minder voor, het is ecologisch verantwoord én je kunt ze met garantie kopen bij speciaalzaken zoals Game Mania. Daar kan je trouwens ook je ecocheques gebruiken om tweedehandsgames, spelcomputers en zelfs accessoires te kopen. Toch nog vragen bij tweedehandsgames? Wij nemen een aantal zorgen voor je weg. 
 
 
 
 
 
 

➤ Het is volkomen risicoloos

 

Vroeger waren schijfjes nogal gevoelig voor krassen en moest je goed opletten bij het aanschaffen van tweedehands cd’s, dvd’s en games. Tegenwoordig worden PlayStation-spellen op Blu-ray schijfjes geperst, die zeer bestendig zijn tegen krassen. Nintendo-spellen staan dan weer op kaartjes die haast niet kapot te krijgen zijn. En koop je je tweedehandsgames bij een goede speciaalzaak, dan weet je dat deze een degelijke standaard hanteert en geniet je bovendien van volledige garantie – mocht er tóch iets mis zijn.
 
 
 
 
        
 
 

➤ Je hebt een veel ruimere keuze

 

Net als met de meeste goederen, verdwijnt een spel uit het assortiment van de winkel zodra het een bepaalde tijd op de markt is geweest. Eigenlijk is dat zonde, want sommige van de beste spellen zijn al jaren oud. Een speciaalzaak die tweedehandsgames verkoopt, zal daardoor het breedste en kwaliteitsvolle assortiment hebben. Vraag de verkoper om advies en je gaat gegarandeerd met een fantastische titel naar huis, en dit waarschijnlijk voor een zeer vriendelijke prijs!
 
 
 
 
    
 
 

➤ Toch niet tevreden? Gewoon omruilen!

 

Heb je een tweedehandsgame op de gok gekocht, maar blijkt het toch niet helemaal je ding te zijn? Het voordeel van een gebruikt spel is dat je de omruilgarantie niet kwijtspeelt zodra je het spel hebt geopend. Bij een nieuw product vervalt je recht om te ruilen zodra je het uit de plastic seal hebt gehaald. Als de game dan niet bevalt, kun je hem alleen maar proberen door te verkopen, waarbij je hoogstwaarschijnlijk geld verliest.
 
 
 
 
    
 
 

➤ Goedkoop hoeft geen duurkoop te zijn

 

Tweedehandsspellen en - spelcomputers zijn logischerwijs stukken goedkoper dan nieuwe exemplaren, maar hier hoeven dus geen nadelen tegenover te staan. Zolang je de tweedehandsproducten aankoopt bij een gamesspeciaalzaak zoals Game Mania, ben je beschermd tegen defecten en miskopen. En ben je uitgekeken op je game of console? Dan verkoop je deze gewoon weer terug aan de winkel. Zo kun je ook met een klein budget onbeperkt (en duurzaam) gamen!
 
En er is nog meer goed nieuws: bij Game Mania kan je nu ook je Eco Pass gebruiken voor de aanschaf van tweedehandsgames, spelcomputers en zelfs accessoires. Je geniet altijd van 100% garantie en kunt binnen twee weken ruilen. Ook met je Cadeau Pass kan je bij Game Mania terecht, voor eender welke aankoop.
 
Alvast veel gameplezier!