Je Voordelen Charlotte

FOX & Cie: daar is de nieuwe catalogus!

Kerstmis en Nieuwjaar komen eraan en dan is het altijd vol verwachting uitkijken naar de nieuwe catalogus van FOX & Cie! Sinterklaas en de Kerstman krijgen het dit jaar gemakkelijker, want de keten met kwaliteitsvolle spelletjes en speelgoed aanvaardt nu ook de Cadeau Pass.

 

➤ Urenlang dromen van spelplezier

Staan je kinderen weer ongeduldig te popelen om hun verlanglijstje op te stellen? Het enige wat ze daarvoor nog nodig hebben, is de nieuwe catalogus van FOX & Cie en die is er nu! Ga hem snel ophalen in een van de 17 winkels van de keten of download hem op de website. Je kinderen zullen dolgelukkig de wondere wereld van het kwaliteitsvol speelgoed verkennen. En jij ontdekt meteen alle nieuwigheden en toppers van eind 2019.

 

➤ Alles wat kinderen wensen

Gezelschapsspellen, constructiespeelgoed, speeltjes die de concentratie bevorderen of kinderen beter laten bewegen, houten en stoffen speelgoed, poppen en verkleedkleren, … De FOX & Cie-winkels bieden een ruime keuze aan artikels voor elke leeftijd, van baby tot tiener. Dus is het niet meer dan normaal dat FOX & Cie de officiële en 100% Belgische leverancier van Sinterklaas en de Kerstman is! Want die kindervrienden vinden er het kwaliteitsvolle speelgoed waar ze bij andere leveranciers tevergeefs naar zoeken. Ze krijgen er bovendien de authentieke, persoonlijke service die hun ronde aan het einde van het jaar zoveel gemakkelijker maakt …

 

➤ Gewoon even genieten!

Laat je net als Sinterklaas en de Kerstman aangenaam verrassen door het ruime aanbod in een van de 17 FOX & Cie-winkels in Brussel en Wallonië (zoek een winkel in jouw buurt). En om het helemaal mooi te maken: je betaalt er nu met je Cadeau Pass.