Terug naar Inhoud Mag'
Tips & Tricks

Enkele originele ideeën voor een geslaagde Valentijn

Eens lekker gaan eten, een bloemetje, chocolaatjes, … Allemaal goed en wel, maar dat kan beter! Jullie leven als koppel staat soms onder druk door het werk of familieverplichtingen. Is het dan geen goed idee om het vuur in je relatie weer te doen oplaaien met kleine attenties?

Idee nr. 1: verstop liefdesbriefjes

Die zeldzame keer dat je schriftelijk communiceert met je liefste, gaat het om berichten in de stijl van: “Vergeet straks niet brood mee te brengen”. Gooi het eens over een andere boeg met liefdesbriefjes die je op allerlei plekken verstopt: in zijn broekzak/haar jaszak, zijn portefeuille, haar boterhammendoos, … Is speels en uitdagend jouw stijl? Doe er dan een ondeugende foto tussen... Wedden dat hij of zij vééél vroeger dan anders thuis zal zijn?

Idee nr. 2: organiseer een schattenjacht

Doe eens iets speciaals en plan een schattenjacht (en aan het einde van de rit ben jij uiteraard die schat!). Met raadseltjes en tips breng je jouw Valentijn op allerlei plekken die te maken hebben met jullie geschiedenis: waar jullie elkaar voor het eerst zagen, in de buurt van jullie favoriete restaurantje, in de straat waar jullie ooit nog samen op kot zaten, ... Het laatste raadsel moet je lover dan recht naar een restaurant/hotel/sauna brengen waar jij al zit te wachten met een glaasje bubbels in de hand!

Idee nr. 3: ontvoer hem (haar) na het werk

De werkdag zit erop, nietsvermoedend verlaat je liefste het kantoor, aktentas onder de arm, en plots... duik jij op uit het niets! Effect gegarandeerd! Om te scoren hoef je vervolgens helemaal niet naar de andere kant van het land te reizen. Maak een mooie wandeling in een stad in de buurt (vermijd je eigen gemeente, omdat je dan misschien om de haverklap vrienden of bekenden tegen het lijf loopt). Ga er tafelen in een tof restaurantje, sluit af in een gezellig hotel,... Zo'n verrassingsavond kan niet mislukken!

Idee nr. 4: stel een "liefdesdoos" samen

Wisselen jullie graag cadeautjes uit? Laat dat flesje parfum of onpersoonlijk juweel en die klassieke das maar even voor wat ze zijn. Verras je wederhelft met een uniek en origineel geschenk, dat je ook nog eens helemaal zelf hebt gemaakt! Neem een mooie doos en stop er allerlei dingetjes in die hem of haar zeker plezier zullen doen: een foto van jullie tweetjes op canvas, favoriete gebakjes (die jij speciaal voor de gelegenheid hebt gebakken), een mok met een mooie naamopdruk, tickets voor een optreden, ...

Terug naar Inhoud Mag'

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.