Je voordelen

Een sport- of cultuurabonnement met je Sport & Culture Pass!

Zijn je batterijen opgeladen na de vakantie? Laat dit herbronde gevoel dan niet verloren gaan! Profiteer van het einde van de zomervakantie om nieuwe gewoonten aan te nemen. Haal je Sodexo4You-app erbij en teken in op één van de vele sport- of cultuurabonnementen waarvoor je met je Sport & Culture Pass kunt betalen. 

Het dagelijkse leven mag dan wel boeiend zijn, het brengt ook zijn portie stress mee. Zeker wanneer je professionele verantwoordelijkheden met een gezinsleven combineert. De oplossing? Die stress kanaliseren door bijvoorbeeld regelmatig te sporten. Veel sportclubs en -centra in je buurt aanvaarden Sport & Culture Pass. Maak er zeker gebruik van!

 

 Een uitgebreid aanbod sportabonnementen

We weten het maar al te goed, lichamelijk en mentaal welzijn gaan hand in hand. Gezondheidsorganisaties raden aan om minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Het allerbelangrijkste: regelmaat! En daarvoor is een abonnement top.

Als je weinig tijd hebt door een drukke job en daardoor weinig flexibel bent, dan is een fitnesscentrum een goede keuze. Bijvoorbeeld: HupHup in tal van Vlaamse gemeenten of La Rasante in het Brussels gewest. Of je nu 30 minuten of 2 uur de tijd hebt, je gaat ernaartoe op jouw tijdstip en zo vaak je wil.

Doe je liever een work-out in groep? Ook hiervoor kun je je Sport & Culture Pass gebruiken! Veel clubs aanvaarden ze om het jaarlijkse lidgeld te betalen. Dit is het geval voor judoclub Ichi Chastre in Gentinnes, Sportcentrum Grand Slam in Tienen en basketclub Excelsior in Brussel.

Ontdek alle sportclubs bij jou in de buurt

 

 Mogelijkheden voor het hele gezin

Vergeet niet dat ook iemand anders je Sport & Culture Pass kan gebruiken. Ook je gezinsleden kunnen meegenieten. Je kinderen bijvoorbeeld, wanneer ze een nieuwe sport willen uitproberen. Ze hoeven enkel nog te kiezen welke! Verschillende multi-sportorganisaties zoals Action Sport, Promosport en Mikado organiseren het hele jaar door én tijdens de schoolvakanties sportieve activiteiten. Perfect om de kinderen bezig te houden! 

 

 Een cultuur- in plaats van een sportabonnement?

Word je niet blij van fitnesscentra of sportclubs? Of is het hele gezin al nagenoeg aan het sporten geslagen? Geen probleem, er zijn nog veel andere manieren om je Sport & Culture Pass te besteden! Naast sportabonnementen heb je ook toegang tot tal van cultuurabonnementen. Zo geniet het hele gezin mee.

Wil je oudste kind zijn of haar Engels bijschaven? De animatoren van Kids & Us in Stokkel begeleiden je kind.Theater- of operaliefhebber? Heb je er al eens aan gedacht om een seizoensabonnement te kopen voor Opera Ballet Vlaanderen of het Fakkeltheater? Zodra je deze ‘sesam open u’ in je bezit hebt, zul je niet langer twijfelen om een avondje vertier te beleven met het gezin of onder vrienden in je favoriete zaal...

Eerder een liefhebber van natuur en dieren? Neem dan een abonnement op één van de talrijke dierenparken zoals Pairi Daiza, de Zoo van Antwerpen, Planckendael of Forestia. Of neem een abonnement op het Domein van de Grotten van Han!

Fan van wetenschappelijke experimenten? Dan is een abonnement op Technopolis iets voor jou.

Een adres zoeken