Je voordelen

Drie nieuwe manieren om je ecocheques uit te geven in 2023

Goed nieuws! De lijst van producten en diensten die je met je Eco Pass kunt betalen, is weer wat langer. Deze drie nieuwe dingen kun je voortaan met je Eco Pass betalen:
 
  1. ➤ Alle tweedehands elektrische toestellen

 
Tot nu toe kon je met ecocheques enkel elektrische toestellen met een Europees energielabel kopen op de tweedehandsmarkt.
 
Vanaf nu kun je alle tweedehands elektrische toestellen met je Eco Pass betalen, ongeacht hun Europees energielabel.
 
Heb je een elektrisch toestel nodig en wil je dit kopen met je ecocheques? Bij Cash Converters en Troc vind je nu je gading! Vraag zeker altijd in een tweedehandswinkel of ze Eco Pass aanvaarden want vaak is dat wel het geval. 
 
Ik koop tweedehands
 
 
  1.  

  2. ➤ Abonnementen voor de fietsenparking

 
Vanaf nu kun je ook je abonnement voor de fietsenparking betalen met Eco Pass. Superhandig wanneer je je verplaatst met de fiets, maar geen veilige plek hebt om je fiets in de buurt van je woning of je werk te stallen.
 
Dit is ook interessant wanneer je met de trein reist en je je fiets in een beveiligde stalling met toegangscontrole wilt achterlaten.
 
Het netwerk dat Eco Pass aanvaardt, wordt binnenkort geüpdatet met deze nieuwe partners. 
 
  1. ➤ Alle producten met FSC- en PEFC-labels

 
Alle producten met FSC- en PEFC-labels kun je nu kopen met je Eco Pass. Voordien kwamen alleen hout- en papierproducten in aanmerking, maar nu zijn ook producten van bamboe en naturrubber inbegreben.
 
 
Bekijk onze Eco Pass-pagina en (her)ontdek alle producten en diensten die je met Eco Pass kunt kopen!