Terug naar Inhoud Mag'
Mijn Sodexo

De Sodexo Card® Challenge gaat van start! Er zijn cadeaus te winnen

Haal je Sodexo Card® maar boven! Van 23 april tot 11 mei gebruik je ze om een onvergetelijke gastronomische ervaring te winnen. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is je inschrijven voor de Sodexo Card® Challenge.

In 2018 verwennen wij alle fijnproevers en smullers! Op initiatief van Via Belgium, de vereniging van bedrijven die voorafbetaalde titels uitgeven, lanceert Sodexo4You de Sodexo Card® Challenges. Op 23 april is het zover...

Wat is de Sodexo Card® Challenge?

Op verschillende momenten in de loop van het jaar richt Sodexo de schijnwerper op een sector waar je al je dagelijkse aankopen en kleine uitgaven met de Sodexo Card® kan betalen. Soms duurt zo’n wedstrijdperiode 2 weken, soms 3. Je krijgt elke keer de kans om mee te doen met een Challenge en elke keer zijn er geschenken te winnen.

De horecasector krijgt het hele jaar speciale aandacht. Want er zijn duizend-en-één manieren om je smaakpapillen op restaurant te verwennen. Ben je een fan van zomerse slaatjes of word je wild van een 4-gangenmenu? Hou je van een snelle bruschetta of een bord sint-jakobsschelpen? Een heerlijke burger of een vegetarische lekkernij? Met je Sodexo Card® smaken die allemaal nog beter.

Hoe doe je mee?

Ga naar sodexocardchallenge.be, beantwoord 2 vragen en een schiftingsvraag en gebruik vervolgens je Sodexo Card® in de winkels en restaurants die tijdens de hele periode van de Sodexo Card® Challenge deelnemen aan de actie. Hoe vaker je de kaart gebruikt, hoe meer kans je maakt om een ongelooflijke gastronomische ervaring te winnen (met een waarde van € 500) of cadeaucheques voor in je favoriete restaurants (€ 50)! Eén zaak is zeker: het wordt nu nog leuker om in je restaurant, te betalen met je Sodexo Card®!

Klaar voor de Challenge? Hij loopt van 23 april tot 11 mei 2018. Meer info vind je op sodexocardchallenge.be.

Veel geluk!

Terug naar Inhoud Mag'

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.