Je Voordelen Charlotte

Dankzij Center Parcs wordt jouw winter net iets warmer!

Is het buiten koud, nat en winderig? Center Parcs doet er alles aan om jou een heerlijk warm gevoel te geven, ook in hartje winter, met een subtropisch zwemparadijs, leuke activiteiten voor groot en klein en gezellige en comfortabele cottages … Onweerstaanbaar, toch?


➤ Subtropisch zwemplezier

Weer of geen weer, bij Center Parcs geniet je het hele jaar door van het heerlijk warme zwemparadijs Aqua Mundo. In een tropisch decor van exotische palmbomen en planten heeft iedereen het naar zijn zin. Laat je meevoeren door de stroming van de wildwaterbaan, trotseer de golven in het golfslagbad of krijg kriebels in de buik op één van de glijbanen. Urenlang plezier gegarandeerd!


➤ Eén groot speelparadijs voor kinderen!

Heb je nog energie over? Dan is er goed nieuws: bij Center Parcs is er zoveel te doen en te beleven! Neem je kinderen mee naar Baluba, een indoor speeltuin in Erperheide en Les Ardennes, laat ze genieten van de leukste kinderanimatie met Orry & Vrienden (sprookjes vóór het slapengaan, optredens, disco, parades, …) of kom de konijnen en jonge geitjes strelen in de Kinderboerderij. Wil je nog meer voorstellen? De fantasie van je kinderen wordt geprikkeld in de Discovery Bar, het avonturendomein van de piraten in De Vossemeren. Of laat ze zelf een jeep besturen tijdens de Kids Safari, spanning en sensatie beleven in de High Adventure Experience of in de huid van hun held kruipen tijdens de Wannabe-activiteiten … Kortom, keuze genoeg om overweldigende herinneringen mee naar huis te nemen!➤ Instant vakantiegevoel

Hebben jullie je goed geamuseerd? Dan is het tijd om even uit te blazen bij een hapje en een drankje onder de palmbomen! De Market Dome is het bruisende, overdekte middelpunt van elk park. Aan afwisseling geen gebrek: je vindt er een ruime keuze aan restaurants en terrasjes. Wat kan het leven toch heerlijk zijn in Center Parcs …➤ Profiteer van ons speciaal aanbod: € 150 korting!

Boek nu je verblijf bij Center Parcs extra voordelig!
Midweek vanaf € 179 voor 4 personen.
Week-end vanaf € 219 voor 4 personen.
Aanbod geldig voor aankomsten van 11 november t/m 16 december 2019, van 3 januari t/m 17 februari 2020 en van 2 t/m 30 maart 2020.

Info en boeken: of bel 070 220 330 (€ 0,30/min) en vermeld actiecode CP5068.

➤ Nog een laatste tip?

Als je je vakantie in Erperheide of De Vossemeren boekt, kan je je verblijf met je echocheques betalen! Online reserveren is in dat geval niet mogelijk. Bel 070 220 330 (€ 0,30/min) en vermeld duidelijk dat je wil betalen met je Eco Pass.