Terug naar Inhoud Mag'
FreeTime

Coyote, uw partner voor meer veiligheid op de weg

Biep, biep: een geluid dat bekend in de oren klinkt en de aanwezigheid van een Coyote in uw auto aangeeft. Meer dan één miljoen mensen, dus één op vijf Belgen, hoort dit geluid elke dag. Allen hebben ze voor veiligheid gekozen.

Anticiperen voor meer veiligheid op de weg met coyote

Anticiperen voor meer veiligheid op de weg met coyote

Het populairste communitysysteem van België geeft in real time en met uitzonderlijke nauwkeurigheid ongevallen weer, maar ook vertragingen, spookrijders, gevarenzones aangeduid door een radar, objecten op de weg, versmallingen, voertuigen op de rand van de weg, ijzelvorming, etc.

Bovendien zeggen leden van deze grote community dat ze ook kalmer zijn achter het stuur en de snelheidsbeperkingen beter respecteren. En ze dragen allemaal bij tot een goede werking! Elke dag delen ze duizenden berichten, waarvan 93% storingen in de rijsituatie aangeven. Dit efficiënte systeem maakt van Coyote de leider in het brengen van real time correcte en betrouwbare verkeersinformatie.

Klik hier om te genieten van €50 korting op uw Coyote.

 

Terug naar Inhoud Mag'

Ontdek onze exclusieve wedstrijd !

Ik neem deel

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt u tal van voordelen. Dankzij uw persoonlijk profiel kan u van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik uw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om u vandaag nog te registreren.