Je voordelen

Bij elk weer past een activiteit met de digitale Sport & Culture Pass!

Regent het of is het grijs? Dat is nog geen reden om thuis te blijven en niets te doen! Op je eentje, met je gezin of onder vrienden: profiteer van je Sport & Culture Pass, welk weer het buiten ook is. Er zijn tal van sportieve of culturele activiteiten waar je uit kunt kiezen. Daarom bieden we je hier een overzicht van de vele mogelijkheden die tot je beschikking staan …

Bioscopen, zwembaden, dierenparken, historische sites … Of het weerbericht nu zon of regen aankondigt, met je Sport & Culture cheques heb je keuze te over om jezelf te verwennen met een ontspannende activiteit! Haal dus snel je Sodexo4you app boven en regel je activiteiten in enkele klikken.

 

 Buiten genieten op mooie dagen

Het is zover! Sinds enkele weken is de zon weer van de partij en is het kwik gestegen. De ideale gelegenheid om enkele uitstapjes in de buitenlucht te plannen, bijvoorbeeld met je kinderen. Prikkelen ridders en sprookjes hun fantasie? Neem hen mee naar het kasteel van Bouillon of het domein van Freyr. Je kan je bezoek combineren met een wandeling of zelfs een picknick in de natuur.

Een andere mogelijkheid waar het hele gezin dol op zal zijn: trek met je Sport & Culture Pass naar Forestia of de Grotten van Han. Gedurende een of meerdere dagen verken je de paadjes, te voet of met een gemotoriseerd voertuig, op zoek naar beren en wolven. Een levensgroot avontuur dat even adembenemend is voor jong als voor oud.

Heb je het eerder voor waterski, golven en glijbanen? Ook dan kan je op je Sport & Culture Pass rekenen! Hij biedt je namelijk toegang tot vele waterattracties, zoals Lago Sint-Truiden, Brugge en Pelt, het Aventure Park van Waver of de Watersporten van de Eau d’Heure, waar je je kan ontspannen, plezier beleven en urenlang kan sporten.

 

 Overdekte activiteiten voor regendagen

We weten allemaal dat het weer in België jammer genoeg niet altijd meezit. Zelfs in de lente of de zomer. Maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om buiten te komen! De buitenzwembaden beschikken trouwens vaak ook over verwarmde en overdekte delen, en je kan er je Sport & Culture Pass gebruiken. Zo kan je bij Point d’eau de la Louvière bijvoorbeeld ook binnen surfen!

Hou jij het toch liever droog? Denk dan aan musea, er zijn er voor iedereen! Wie gebeten is door wetenschap kan zijn hart bijvoorbeeld ophalen bij Technopolis, SPARKOH! of het EuroSpaceCenter of de treinliefhebbers in Train World. Of kies eenvoudigweg voor een of meerdere museumpassen. Ze gelden een jaar lang en bieden je toegang tot meer dan 200 musea in heel België.

Lees je graag? Haal dan nieuwe boeken in huis! Bij Kartonnen Dozen in Antwerpen vind je een uitgebreide keuze. Een roman voor jezelf of een strip voor je petekind? Of misschien een reisgids voor je volgende vakantie? Aan jou de keuze!

Je kan je Sport & Culture cheques natuurlijk ook gebruiken om met het hele gezin of met vrienden een concert mee te pikken. De concertzalen van de AB of Brugge Plus toveren regendagen om in happy days!

Ontdek alle aanvaardingspunten op de pagina van de Sport & Culture Pass en trakteer jezelf op een leuk uitje!