Je Voordelen

Betaal binnenkort met je Lunch Pass via de Payconiq by Bancontact-app

Betaal jij regelmatig mobiel via de Payconiq by Bancontact-app? Dan hebben we goed nieuws voor jou: Sodexo is een samenwerking gestart met Bancontact Payconiq Company, waardoor jij binnenkort ook mobiel kan betalen met je maaltijdcheques.


De Payconiq by Bancontact-app is een betaal-applicatie waarmee je in België eenvoudig een handelaar kan betalen met behulp van je smartphone. Het systeem is razend populair in ons land. In augustus betaalden de Belgen meer dan 1 miljoen keer met hun smartphone in de fysieke winkel. Vergeleken met februari 2020 (voor Corona) is dit bijna een verdrievoudiging van het aantal mobiele betalingen in de winkel. De Payconiq by Bancontact-app is dan ook erg handig én hygiënisch. Je hoeft het toetsenbord van de betaalterminal immers niet meer aan te raken om te betalen. Scan gewoon de QR-code van de handelaar en tik je geheime code in op je smartphone om de betaling te voltooien.


 Binnenkort ook voor je Lunch Pass


Tijdens het 1ste trimester van dit nieuwe jaar lanceren we een testfase. Dan kan je via de Payconiq by Bancontact-app met je maaltijdcheques betalen in de regio van Antwerpen, bij handelaars die zijn aangesloten bij Sodexo en die betalingen via een QR-code sticker van Payconiq aanvaarden. En nog voor de zomer volgt ook de rest van België!

Update 24/03/22 : Vanaf nu kan je mobiel betalen met je maaltijdcheques in de regio van Antwerpen, bij handelaars die bij Sodexo zijn aangesloten en die betalingen aanvaarden via Payconiq by Bancontact. Vind hier een deelnemende handelszaak.


 Waarom via Payconiq betalen met je Lunch Pass?


• Met je Payconiq by Bancontact-app op zak, heb je je Sodexo Card altijd bij de hand

• Meerdere gezinsleden kunnen je maaltijdcheques gebruiken

• Je kan je resterende saldo snel op je smartphone raadplegen voor je je maaltijdcheques gebruikt

• Je betaalt rechtstreeks en mobiel via je smartphone, zonder contact te maken met een terminal.

• Je kan nu ook met je Lunch Pass betalen bij handelaars die geen betaalterminal hebben maar Payconiq aanvaarden via een QR-code sticker en die aangesloten zijn bij Sodexo.