Je Voordelen Charlotte

Beedrop: online boodschappen doen, gratis thuis bezorgd

Hou je van lokale, verse producten maar niet van tijd verliezen met boodschappen doen? Bestel ze gewoon online, bij handelaars in je buurt. Je betaalt dezelfde prijs als in de winkel en wij leveren je bestelling gratis bij je thuis!

Geen tijd om rond te rijden voor je boodschappen? Geen zin om te zoeken in de drukke winkelrekken van de supermarkt? Geen geduld om aan de kassa aan te schuiven? Wil je eens de producten van handelaars, boeren en producenten in je buurt leren kennen? Ga nu naar Beedrop.be. Bestel zoveel je wil, wanneer je maar wil, en wij leveren gratis bij je thuis. Je spaart wekelijks uren tijd die je aan leukere dingen kan besteden.

Wat is Beedrop?

Beedrop levert op vaste dagen in de week je boodschappen van handelaars, boeren, producenten… gratis aan huis. Een dag voor de levering bestel je online op Beedrop.be. Je betaalt op voorhand of gewoon aan de koerier met Bancontact of je Lunch Pass®.

Waarom Beedrop gebruiken?

● Het is gratis voor jou als klant

● Je kan ook met je Lunch Pass® betalen

● Je wint extra uren die je aan je gezin, hobby... kan besteden

● Ongeziene keuze, vaak zelfs 4 verschillende soorten preparé

● Je leert nieuwe winkels en producten kennen

● De prijzen zijn dezelfde als in de winkel

Bij welke winkels kan je bestellen?

Afhankelijk van het lokale aanbod in jouw regio, bestel je met enkele clicks en laat je alles in 1 levering bij je thuisbrengen, op een afgesproken tijdstip.

● Hoeveslagerij

● Bakker

● Drankenhandel

● Chocolatier

● Kip aan’t spit

● Vishandel

● Eierboer

● Kaaswinkel

● Slager

● Brouwerij

● Biologische groenten en fruitboer

● Traiteur

● Wijnhandelaar

● Appelkweker

● Delicatessenzaak

● Koffiebranderij

Hoe gebruiken?

Surf naar www.beedrop.be en geef je postcode in. Vervolgens kan je je aanmelden en zie je alle winkels in jouw regio. Je krijgt de producten van een winkel te zien door erop te klikken. Nu kan het shoppen echt beginnen!

Er zijn meer dan 740 winkels aangesloten en er komen er elke dag bij. Tot nu toe werden 200.000 bestellingen succesvol afgeleverd. Beedrop, boodschappen gratis bezorgd.

Bekijk de deelnemende winkels en producenten in jouw regio