Je Voordelen Charlotte

Altijd klaar, voor een heerlijke zomer en voor school!

Kan je alleen nog maar aan je vakantie denken? Of zit je met je gedachten al bij het begin van het nieuwe schooljaar? Ga in elk geval even langs bij onze partner AVA … Want met je Eco Pass® betaal je er alles wat je nodig hebt voor een mooie zomer én een geslaagde eerste schooldag.

 

        
 

➤ De vakantie kan niet meer stuk

Joepie, vakantie! Boekentassen aan de kant en tijd om volop van de zomer te profiteren. Dek de tafel in zomerse tinten, schenk een aperitiefje in, zet de tuinkaarsen op tafel en blijf lekker lang zitten om met volle teugen te genieten van de heerlijke zomeravonden. Bij AVA vind je alles voor een lange zomer vol plezier!


 

       
 

➤ Goed voorbereid weer aan de slag

Voor sommigen kan het niet snel genoeg gaan, anderen willen die eerste schooldag nog een beetje uitstellen, maar ooit is het zover … Boeken kaften, nieuwe pennen en mappen, schoollijstjes om af te vinken, er komt heel wat bij kijken. Gelukkig vind je bij AVA een gloednieuwe collectie schoolspullen die zeker en vast bij de stijl van je zoon of dochter passen. Je vindt er bovendien alles: van de kleinste gom tot de langste meetlat. En je slaat twee vliegen in één klap: je bent in een vingerknip klaar voor het nieuwe schooljaar en je houdt tijd over om volop te genieten van de zomer!

 

➤ Vergeet je Eco Pass niet mee te nemen, want bij AVA kan je die gebruiken om heel wat producten te kopen!