Je voordelen

8 ideeën om je interieur te pimpen tegen een betaalbare prijs

Zin om je woning binnen wat gezelliger te maken en beter te organiseren zonder hopen geld uit te geven? Sla je slag met je Sodexo-cheques! Hier zijn 8 ideeën die je makkelijk kunt uitvoeren om je woonst stijlvoller te maken en beter te organiseren.     
 

Idee #1 Geef je muren een fris kleurtje 

 
Hebben je muren een opknapbeurt nodig? Of heb je gewoon zin in iets anders? Jezelf een plezier doen, hoeft niet altijd een fortuin te kosten. Een likje verf is vaak genoeg om je interieur op te frissen. Waarom een muur niet in een andere kleur zetten en zo de ruimte een andere sfeer geven? Of de ruimte anders indelen door verschillende kleurzones te creëren? Je kunt er zelfs grafische vormen of een mooi behangpapier aan toevoegen, dit is de laatste jaren erg in. Wat het ook wordt, als je verf kiest met een Europees ecolabel of FSC- of PEFC-gecertificeerd behang, dan kun je betalen met je ecocheques!  
 

Idee #2 Plaats decoratieve verlichting 

 
Zet een plekje of voorwerp in de kijker met decoratieve verlichting. Dit kan een spot zijn die een schilderij belicht of een ledstrip om welbepaalde plaatsen te verlichten. Je kunt een ledstrip ook gebruiken om een speciale, feestelijke of net ontspannende sfeer te creëren. Een ledstrip is kinderspel om te installeren en kost niet veel. Je vindt hem in alle doe-het-zelfzaken zoals HUBO en betaalt met je Eco Pass.
 
 
 

Idee #3 Tweedehandsmeubelen 

 
Spreekt de kringloopeconomie je wel aan? Dan koop je waarschijnlijk graag tweedehandsmeubelen en decoratieve voorwerpen. Dit is steeds meer een trend. Goedkope tweedehandsmeubelen moet je soms wat opfrissen, maar je kunt ze dan ook meteen aan je smaak aanpassen! Er zijn veel websites en bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verkoop van tweedehandsmeubelen en decoratieve voorwerpen. En het goede nieuws is dat sommige daarvan ecocheques aanvaarden, waaronder Spullenhulp en Troc.com
 

Idee #4 Meer comfort met interieurtextiel 

 
Om je woning comfortabeler te maken, kies je voor interieurtextiel. Een tapijt om je blote voeten warm te houden, een plaid om heerlijk onder te liggen op de sofa en ook comfortabele én mooie kussens.  
 

Idee #5 Kleed je ramen aan in stijl 

 
Tover de sfeer van een ruimte pijlsnel om door je ramen anders aan te kleden. Waarom bijvoorbeeld geen moderne toets toevoegen door je oude gordijnen te vervangen door design stores?
 
 
 

Idee #6 Meer zen dankzij kamerplanten 

 
Kamerplanten pimpen niet alleen je interieur en brengen rust, maar zuiveren ook de lucht en verwijderen zelfs vervuilende deeltjes. Dit jaar zijn XXL-planten de trend. Rubberboom, ficus lyrata, strelitzia (paradijsvogelplant) ... Ga op pad met je ecocheques en haal een hoge plant of een exemplaar met veel bladeren in huis. En voor een nog decoratiever effect kies je stijlvolle bloempotten voor de planten. 
 

Idee #7 Beter ademen met een luchtzuiveraar 

 
Met een luchtzuiveraar hou je de lucht in je woning ook in de winter veilig en gezond. Deze controleert de luchtkwaliteit en zuivert de lucht door er allergenen, virussen en schadelijke gassen zoals CO2 uit te filteren. Hij werkt ook prima tegen stof! 
 

Idee #8 Bespaar dankzij domotica 

 
Een slimme thermostaat, verlichting, rook- of inbraakdetectoren, tv, koelkast of connected radiatoren ... De woonkamer en de keuken lenen zich uitstekend voor domotica. Deze slimme of verbonden toestellen kun je niet enkel op afstand bedienen, je kunt er vooral ook hun energieverbruik mee beheren om te besparen. 
Het is dus aan jou! Vergeet niet dat je met je Sodexo Card (Eco Pass en Cadeau Pass) op de meeste van onze ideeën 15% korting krijgt bij onze partner HUBO!  
 
 
Ik gebruik de korting
 
 
Hubo: 15% korting op alles

Word lid,

Schrijf je in op Sodexo4You en geniet van tal van voordelen dankzij je Sodexo-cheques!

Je saldo

Bekijk je saldo op je Sodexo Card op elk moment

De kaart

Bekijk waar je je Sodexo-cheques kunt besteden bij jou in de buurt

Promoties

Geniet van exclusieve kortingen en promo's

Blogs

Blogposts vol ideeën om je Sodexo-cheques te besteden