Je Voordelen Charlotte

7 duurzame of personaliseerbare geschenken voor Valentijn!

Chocolaatjes en andere onpersoonlijke cadeaus … daar doen we dit jaar niet aan.
We pijnigen onze hersenen om onze wederhelft te tonen hoeveel hij of zij voor ons betekent!
Deze 7 tips voor romantische en toch 100% personaliseerbare of duurzame geschenken zetten je op weg.

 1. Faire biobubbels

  Bubbels laten Valentijn bruisen! En de biologische of fair trade champagnes, cava’s of prosecco’s zullen jullie nog beter smaken. Je vindt ze in de meeste supermarkten en bio-winkels. Vergeet zeker niet met je Eco Pass® te betalen! Geniet ervan, maar drink met mate.

 2. Een fotoshoot voor jullie tweetjes

  Om jullie innige band te vereeuwigen gaat er niets boven een fotosessie door een professionele fotograaf, in een studio of buiten. Je bent zeker dat je de juiste vakman kiest als je je geliefde een geschenkkoffertje met de gegevens van tientallen fotografen geeft. Een tip: als je zo’n koffertje koopt bij een van onze partners (Club, Fnac, …), dan betaal je met je Cadeau Pass®!

 3. Een bokaal vol “Goed voor …” 

  Wil je de liefde een heel jaar brandend houden? Schenk je partner dan een bokaal met 52 strak dichtgevouwen papiertjes en laat hem of haar er elke week eentje uitvissen. Wat er op die papiertjes staat? Goed voor een ontbijt op bed, een warm verwenbad, een voetmassage, … Goed voor één keer niet afwassen, niet met de hond gaan wandelen, zelf de film voor vanavond kiezen, … Eenvoudige dingen, maar elke keer opnieuw een schot in de roos!

 4. Romantisch … en duurzaam overnachten

  Wat is er romantischer dan een nacht met zijn tweetjes op een uitzonderlijke plek? Je hoeft er niet eens ver voor te reizen: er zijn in België veel hotels waar Cupido op de loer ligt. Denk aan de Stanhope, een vijfsterrenhotel in Britse stijl, waar comfort en milieu hand in hand gaan. Dit luxehotel in Brussel veroverde de ecolabels “Green Key en “Ecodynamisch Bedrijf”, omdat het veel aandacht besteedt aan afval-, water- en energiebeheer en gezonde gerechten serveert. Een buitenkans om je liefde voor je eigen Valentijntje te delen met de planeet.

 5. Een “liefdesdoosje”

  Het idee is eenvoudig, het effect gegarandeerd: koop of maak een mooi versierd doosje en stop er allerlei spullen in waar je lover dol op is: een gepersonaliseerd gsm-hoesje, zijn of haar favoriete gebakjes (die je voor de gelegenheid zelf hebt gebakken), tickets voor een voorstelling (in de Fnac kan je met je Sport & Culture Pass betalen),...

 6. Romantisch uitje naar Parijs

  Wil je voor Valentijn eens groots uitpakken? Dan is Parijs nog altijd de gedroomde stad voor tortelduifjes. Trek er samen op uit met de trein (een mooie kans om je Eco Pass® te gebruiken!) en doe in de Lichtstad alleen maar romantische dingen: een diner op de Seine, kuieren door Montmartre, Versailles bezoeken, …

 7. Wek je mooiste foto’s tot leven in een videomontage

  Zit je smartphone vol foto’s? Bundel die zoete herinneringen aan je leven als koppel in een schitterende, dynamische slideshow! Online vind je gratis montagewebsites (zoals Animoto (ENG), Kizoa (ENG), …). Voeg filters, speciale effecten, muziek en commentaren toe. En verras je liefste op Valentijn!