Je Voordelen Charlotte

5 tips om je nog vrouwelijker te voelen!

 

De vrouwelijkheid die je uitstraalt, hangt onder andere af van de kleding die je draagt. 
 

Maar hoe stel je elke dag een vrouwelijke outfit samen? Met deze 5 tips en uiteraard ook met je Cadeau Pass®

 

Je vrouwelijkheid in de verf zetten kan soms een echte opdracht zijn. Nochtans is het geen geheim dat als je er goed uitziet, je je ook goed voelt! Het maakt echt een wereld van verschil als je de juiste kledingstukken in de juiste materialen draagt. Dat merken wij elke dag in de LolaLiza-boetieks (waar je Cadeau Pass® nu hartelijk welkom zijn!). Dit zijn onze tips om op-en-op vrouwelijk voor de dag te komen …

 

1. Besteed aandacht aan de stoffen 

Elk kledingstuk creëert een bepaald gevoel en daar zit het gebruikte materiaal voor veel tussen. Zijde, satijn, chiffon, voile, kant en kasjmier behoren tot de vrouwelijkste stoffen. Ze stralen luxe, zachtheid en sensualiteit uit, stuk voor stuk kwaliteiten die gegarandeerd een vrouwelijke allure creëren. 

 

2. De jurk als topstuk

    

Het ultieme vrouwelijke kledingstuk is natuurlijk de jurk. Om je vrouwelijkheid in de verf te zetten moeten er dus zeker enkele jurken in je garderobe hangen! Draag je niet zo vaak jurken en twijfel je of ze wel bij je passen? Maak je geen zorgen, er zijn zoveel verschillende modellen en stijlen dat er ongetwijfeld wel een model is dat je kan bekoren. Afhankelijk van je lichaamstype kan je zelfs een model kiezen waar je je comfortabel in voelt zonder dat het je vrouwelijkheid in het gedrang brengt! 

 

3.  Patronen zijn je bondgenoot

Een basic unisex truitje wordt al snel extra vrouwelijk als je er bijvoorbeeld een rozenpatroon aan toevoegt. Ook ruches of een kant-applicatie creëren een extra vrouwelijke touch. Laat dus tijdens het shoppen kledingstukken met subtiele patronen of applicaties zeker niet links liggen, want ze geven een simpele outfit toch een onweerstaanbare vrouwelijke uitstraling. 

 

4. Accentueer je taille 

   

Een ingesnoerde taille wordt al sinds de oudheid als iets typisch vrouwelijks gezien. Vroeger droegen alle vrouwen immers corsetten om hun vrouwelijke vormen te accentueren. Gelukkig heb je tegenwoordig geen corset meer nodig om je taille te laten uitkomen.  Er zijn nu heel wat andere manieren, zoals een high-waisted jeans, een leuke riem of een kokerrok. De mogelijkheden zijn eindeloos, met volop keuze voor elke smaak en elke figuur! 

 

5. Accessoires maken je outfit af

    

Met je outfit je vrouwelijke kant benadrukken gaat heel gemakkelijk als je er enkele zorgvuldig uitgekozen accessoires aan toevoegt. Denk aan een opvallende haarspeld met parels, een haarband, leuke sieraden, ... Door originele accessoires te kiezen, zoals parels en sieraden met veel bling, speel je je vrouwelijkheid ten volle uit! 

 

Als je deze vijf tips in het achterhoofd houdt, dan zullen je toekomstige outfits er op-en-top vrouwelijk uitzien! Wees ook niet bang om af en toe meerdere vrouwelijke elementen te combineren. More is more! Wist je trouwens al dat LolaLiza nu ook Cadeau Pass® aanvaardt, zowel de papieren als de elektronische versie? LolaLiza is een 100% Belgisch modemerk met designers die vrouwelijke collecties creëren om vrouwen te inspireren en te helpen om helemaal zichzelf te zijn: sexy, charmant, elegant ...  Meteen het ideale startpunt van je vrouwelijke garderobe!

And remember - being feminine never goes out of style!