Terug naar Inhoud Mag'
FreeTime

5 redenen om naar Durbuy te komen en te genieten van de eerste lentedagen

3D Labyrinthe, verandering van omgeving bij de glamping, adventure park, ouderwetse snoep en zoetigheden... Zoveel redenen die van Durbuy een plaats maken die onoverwinnelijk is!

1. Ontdek de nieuwigheden 2018!

Kun je uit het 3D-labyrint komen? Een labyrint van avontuur en klimmen in hoogte bestaande uit verschillende niveaus, uitdagingen en obstakels. Achter de oude steengroeve met een unieke doorgang in de gletsjerspleet, op een indrukwekkende hoogte.

Probeer ons fietspark, een fietsroute van 2 km in het hart van het park en twee unieke pumptracks!

 
Bike park

2. Een culinaire reis rond de wereld

Voyage culinaire autour du monde

Tapas & Sharing food. Kom en ontdek de eigentijdse charmes van de nieuwe tapasbar van Chef Wout Bru. De Bru'sserie in het hart van de stad Durbuy biedt heerlijke tapas in een vriendelijke sfeer.

3. Verandering van omgeving bij de glamping

De glamping bevindt zich aan de rand van de Ardennen en geniet van een prachtig landschap direct naast Durbuy, de kleinste stad ter wereld.

 
Bike park

4. Terug in de kindertijd bij Bonbon Chic Durbuy

snoepjes

Geniet van ouderwetse snoep en zoetigheden in het hart van Durbuy bij Bonbon Chic Durbuy. De ideale plek om je smaakpapillen op te fleuren.

5. Een onvergetelijke dag in het hart van de natuur in Adventure Valley Park!

Op zoek naar een uitzonderlijke dag? Adventure Valley Durbuy is de plek! Sport, verandering van omgeving, plezier, avontuur, fun, spanning ... wachten op je!

 
Bike park

Ontdek snel onze exclusieve deal met Adventure Valley Durbuy!

Terug naar Inhoud Mag'

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.