Je voordelen

5 goede voornemens voor 2023 met je Sodexo-cheques

Bye 2022, hallo 2023! Het nieuwe jaar vormt altijd de ideale gelegenheid om je lijstje met goede voornemens op te stellen. Kom je inspiratie tekort? Je Sodexo-cheques snellen je te hulp! Ontdek 5 ideeën om toe te voegen aan je lijstje en het nieuwe jaar goed te starten. 

 

#1 Ik ruim mijn kleerkast op

Wie nieuwjaar zegt, zegt ook nieuwe start. Vertrek op een goede basis door je huis op te ruimen. Te beginnen met je kleerkast, op de wijze van Marie Kondo 

➤ Hoe pak je dit aan?

Breng de kleren die je wegdoet naar de kledingcontainers van Spullenhulp. En als je zin krijgt om je garderobe te vernieuwen, kan je jezelf verwennen met je Sodexo-cheques! 

Met je Eco Pass kan je volop tweedehandskleding kopen in de kringwinkels of je laten verleiden door de upcycled look van R-Use Fabrik in Brussel of Renee by Zoë in Gent.  

Toch liever iets nieuws? De ketens Zara, Jack & Jones, Maniet & Luxus en zelfs Maasmechelen Village aanvaarden allemaal je Cadeau Pass. 

➤ Met welke Sodexo-cheques?

  • Eco Pass voor tweedehands mode en accessoires.  

  • Cadeau Pass voor nieuwe mode en accessoires 

 

#2 Ik schenk mezelf een leuke tijd

Omdat goede voornemens ook synoniem staan voor plezier, kan je in 2023 voor een slow life kiezen en jezelf heerlijke tijd schenken met je gezin, je vrienden of collega’s. Want uiteindelijk is het dat wat telt! 

➤ Hoe pak je dit aan?  

Met je Lunch Pass gaan de deuren van tal van restaurants voor je open! Met lekkere wereldgerechten waan je je op vakantie. Trek bijvoorbeeld naar Azië bij Umamido in Antwerpen, of bezoek Osteria Al Sikulo in Gent voor een avondje la dolce vita op Siciliaanse wijze. 

Cocoon jij liever thuis? Laat je favoriete gerechten leveren door online te bestellen bij TakeAway.be met je maaltijdcheques. Zo maak je van 2023 een jaar om je duimen en vingers bij af te likken! 

➤ Met welke Sodexo-cheques?  

  • Lunch Pass, ter plaatse en ook online (via TakeAway) 

  • Eco Pass voor biovoeding en biodrank  

 

#3 Ik begin voorzichtig weer te sporten

Het is een klassieker in de top 3 van de goede voornemens … Maar als je zeker wil zijn dat sport niet alleen maar op je lijstje blijft staan, begin je het jaar best voorzichtig met leuke en speelse activiteiten. 

➤ Hoe pak je dit aan?

Ga bijvoorbeeld indoor biken bij de Heistse Gym met je Sport & Culture Pass! Of als je liever niet in groep sport, kan je op je eigen ritme beginnen joggen met de app van Start 2 Run. Deze app begeleidt je bij al je loopsessies zodat je steeds betere prestaties neerzet. Gewoon even je loopschoenen aantrekken en je bent vertrokken! 

➤ Met welke Sodexo-cheques?

  • Sport & Culture Pass voor je aansluiting bij een sportclub of om je running app te betalen 

  • Cadeau Pass om je sportuitrusting te kopen, bij Decathlon of AS Adventure bijvoorbeeld 

 

#4 Ik ga (opnieuw) kokerellen

Zin in lekkere huisgemaakte gerechten? Ja, maar met alle dagelijkse beslommeringen is het niet eenvoudig om tijd vrij te maken aan het kookvuur … 

➤ Hoe pak je dit aan? 

Denk aan Foodbag! Dankzij je Lunch Pass maakt deze lekkere dienst je het leven makkelijk door alle ingrediënten aan huis te leveren. Met of zonder abonnement biedt Foodbag je wekelijks de keuze uit 30 gerechten in 5 verschillende keukenstijlen. Ideaal om eens af te wisselen en er zeker van te zijn dat het hele gezin mee smult!  

➤ Met welke Sodexo-cheques?  

  • Lunch Pass (online, op foodbag.be)

 

#5 Ik sla planten in

Niets beters om tot rust te komen dan een mooi en gezellig interieur. Profiteer in 2023 van je Eco Pass of je Cadeau Pass om enkele mooie planten op de kop te tikken. 

➤ Hoe pak je dit aan?  

Op de webshop van Simply Bloom, vind je calatheas, monsteras, alocasias- die je bovendien allemaal kan betalen met je Eco Pass en Cadeau Pass! Kies uit de talloze groene juweeltjes om je huis te verfrissen en je interieur op te fleuren. Wist je dat planten verzorgen, maar ook planten zelf, je stress verminderen en je focus en creativiteit versterken? Heb je geen groene vingers? Tegenwoordig zijn kunstplanten niet meer van echte te onderscheiden, aarzel dus niet! 

➤ Met welke Sodexo-cheques?  

  • Eco Pass voor groene planten, bijvoorbeeld bij Aveve of Horta

  • Cadeau Pass voor kunstplanten bij Casa

 

➤ Nu nog enkel een keuze maken!

Goede voornemens blijven enkel goed als ze ook uitvoerbaar zijn. Met deze 5 ideeën hopen we je geïnspireerd te hebben, en je eraan herinnerd te hebben dat je Sodexo-cheques dagelijks voor je klaarliggen. Maak van je Sodexo Card een gewoonte bij het betalen, je portemonnee zal je dankbaar zijn!

 

We wensen je een prettig nieuwjaar!

 

Het Sodexo-team