Je Voordelen

5 duurzame of personaliseerbare geschenken voor Valentijn

We pijnigen onze hersenen om onze wederhelft te tonen hoeveel hij of zij voor ons betekent! Deze 5 tips voor romantische en duurzame geschenken zetten je op weg.

 

1. Faire biobubbels

Bubbels laten Valentijn bruisen! En de biologische of fair trade champagnes, cava’s of prosecco’s zullen jullie nog beter smaken. Neem eens een kijkje in je favoriete biowinkel  Je betaalt ze bovendien met je Eco Pass! Geniet ervan, maar drink met mate.

 

2. Een fotoshoot voor jullie tweetjes

Om jullie innige band te vereeuwigen gaat er niets boven een fotosessie door een professionele fotograaf, in een studio of buiten. Je bent zeker dat je de juiste vakman kiest als je je geliefde een geschenkkoffertje met de gegevens van tientallen fotografen geeft. Een tip: als je zo’n koffertje koopt bij een van onze partners (Club, Fnac, …), dan betaal je met je Cadeau Pass !

 

3. Romantisch … en duurzaam overnachten

Wat is er romantischer dan een nacht met zijn tweetjes op een uitzonderlijke plek? Je hoeft er niet eens ver voor te reizen: er zijn in België veel hotels waar Cupido op de loer ligt. Denk bijvoorbeeld aan de Martin’s hotels waar comfort en milieu hand in hand gaan. Je kan hier met je Eco Pass betalen. Voor een hotel in jouw buurt, neem dan een kijkje op https://sodexo4you.be/nl/passmap

 

4. Romantisch uitje naar Brugge

Wil je voor Valentijn eens iets anders? Dan is Brugge nog altijd de gedroomde stad voor tortelduifjes. Trek er samen op uit met de trein (een mooie kans om je Eco Pass te gebruiken!) en geniet van deze stad met haar meeslepende geschiedenis…

 

5. Een gezichts-of lichaamsverzorging of een betoverend parfum

Waarom zou je niet van de gelegenheid gebruik maken om jezelf, hem of haar (of beide!) eens goed te verwennen met een gezichts- of lichaamsverzorging? Of bied hem of haar een nieuw parfum aan dat zo goed bij zijn of haar persoonlijkheid past! Bij Ici Paris XL zullen ze je perfect adviseren, en bovendien kan je er met je Cadeau Pass betalen!