Terug naar Inhoud Mag'
Ontspanning

37ste Cactusfestival!

Brugge maakt zich stilaan op voor de komst van internationale helden als Emeli Sandé, Nils Frahm, Lamb, Mogwai, Charlotte Gainsbourg, Slowdive, Goldfrapp, Sampha, Buffalo Tom en vele andere!

Ook de Belgen zijn goed vertegenwoordigd op dit fijne festival in het feeërieke Minnewaterpark: o.a. Triggerfinger, Arsenal, Intergalactic Lovers en Jasper Steverlinck hebben hun komst al bevestigd en zullen er volwaardige concertsets spelen op één en hetzelfde podium.

Geen hartverscheurende dilemma’s dus op Cactusfestival. Tijdens de pauzes is er ruimte voor de (gezond) etende én spelende mens, met een internationaal aanbod aan democratisch geprijsde spijzen, kinderanimatie en een unieke aankleding van het park. Op naar de zomer! Het 37ste Cactusfestival op 13, 14 en 15 juli in het Brugse Minnewaterpark.

Het volledige programma en meer info op www.cactusfestival.be.

Terug naar Inhoud Mag'

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.