Terug naar Inhoud Mag'
Mijn Sodexo

10 leuke manieren om deze zomer je Eco Pass® uit te geven

Natuurlijk houdt niets je tegen om je Eco Pass® het hele jaar te besteden. Maar vooral in de zomer bieden ze je mogelijkheden waaraan je misschien nog niet had gedacht. Verwen daarom jezelf met deze 10 leuke ideeën …

1. Een nacht met z'n tweetjes in een Green Key-hotel

Dit keurmerk biedt garanties op een milieuvriendelijk en duurzaam verblijf. Net wat je nodig hebt voor een welverdiend rustmoment!

Une nuit en amoureux dans un hôtel Clé verte

2. Een weekend (of langer) met vrienden of familie in een vakantiewoning

Un week-end (ou plus) en gîte entre copains ou famille

Het Green Key-keurmerk beloont milieuvriendelijke hotels, maar ook andere toeristische verblijven. Heb je zin in een uitstapje met het hele gezin naar een gastenkamer of camping? Ook dan kan je je Eco Pass® gebruiken.

3. Een treinticket voor de zee of de Ardennen

Je Eco Pass® komen in aanmerking voor elke trip op het binnenlandse net van de NMBS. Is dat geen goed nieuws?

Un billet de train, direction la mer ou l'Ardenne

4. Een Eurostar-ticket voor een bezoek aan Londen

Un ticket Eurostar pour une virée à Londres

Flaneren langs de Thames, je amuseren in het Harry Potter-pretpark, een rit met een dubbeldekker of shoppen in Oxford Street, wie kan daaraan weerstaan? Maar ook als je je hart in Parijs of Amsterdam verloren hebt, heb je het getroffen: je kan je Eco Pass® immers gebruiken voor je Eurostar-, Thalys- of autocartickets.

5. Toegangskaartjes voor het LaSemo-festival

LaSemo, het eerste festival ter wereld met een Green Key-label, vindt van 6 tot 8 juli plaats in het idyllische kader van het park van Edingen. Het aanbod is divers en overvloedig: concerten (Orzark Henry, Typh Barrow, Dick Hannegarn, Zombie Kids enz.), toneel, straatkunst, … Dus niets dan leuke momenten in het vooruitzicht!

Des entrées pour le festival LaSemo

6. Een fietskar voor kinderen

Laat deze zomer ook je kinderen volop van een uitstap in de natuur genieten! Dat kan zelfs heel voordelig, dankzij je Eco Pass®. Omdat ze duurzame mobiliteit bevorderen, komen ze goed van pas om een fiets, elektrische fiets of accessoires (reflecterende kleren, helm, pomp, drinkfles, …) aan te kopen, tot en met een fietskar waarin je ook je kleuter of peuter mee op fietstocht neemt!

7. Alles om je picknickmand te vullen

De quoi remplir votre panier pique-nique

Fruit, groenten, vleeswaren, fruitsap, limonade, … Alle voedingswaren en dranken met het Biogarantie-label of het EU-logo voor biologische producten betaal je vlot met je Eco Pass®. Gaan je kinderen naar een vakantiekampje? Dan heb je alles bij de hand voor hun lunchbox!

8. Een tuinset met ecolabel

Luilekker lezen in een ligstoel, aperitieven met vrienden in een comfortabele tuinzetel of de stand van de wereld opmaken rond een heerlijke barbecue... Gebruik je Eco Pass® om je tuinmeubilair aan te vullen of te vernieuwen.

9. Een schommel of zandbak

Zijn ze van hout? En dragen ze het FSC- of PEFC-label? Dan komen je Eco Pass® goed van pas om je kinderen blij te maken en ze een flink deel van de zomer bezig te houden!

Une balançoire ou un bac à sable

10. Je zonnecrème

Votre crème solaire

Toch wel, ook die komt in aanmerking! Want je kan alle producten met het Europese ecolabel betalen met je Eco Pass®, inclusief producten voor hygiëne en lichaamsverzorging. Zo geniet je veilig van een (hopelijk) lange zomer!

Prettige vakantie!

Terug naar Inhoud Mag'

Nog geen lid?

Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card® of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.