Bedankt! 2941 maaltijden voor de Voedselbanken dankzij jullie steun aan de lokale handelaren!

Van 25 januari tot 13 februari vroegen we jullie nog eens om je lokale winkel te bezoeken. Zij kunnen momenteel alle hulp gebruiken, maar door te betalen met je Sodexo Card deed je bovendien een dubbele goede daad! Voor elke betaling met maaltijdcheques van Sodexo, doneerden wij 2 cent aan de Voedselbanken. In totaal goed voor 2941 maaltijden!

Find in your neighborhood

Ontdek bij welke handelaars in jouw buurt je welkom bent met je Sodexo Card.

Bekijk de handelaars

De Voedselbanken hebben jou nodig!

Op dit moment is het ontzettend druk bij de Voedselbanken. Het aantal mensen dat voedselhulp nodig heeft is nog nooit zo hoog geweest. De voedselbedeling blijft verzekerd dankzij de solidariteit en het engagement van talloze vrijwilligers. De weg is echter nog lang en de Voedselbanken kunnen je hulp goed gebruiken. Daarom doneerde Sodexo van 25 januari tot 13 februari 2 eurocent aan de Voedselbanken per betaling die met de Sodexo Card werd uitgevoerd in een lokale winkel.

Je lokale handelaar heet jou en je Sodexo Card weer welkom!

We hebben het afgelopen jaar samen onze lokale handelaars herontdekt. De handelaars in je buurt heten je dus met een grote glimlach welkom, zij het van achter hun masker. Ze helpen je graag verder met hun expertise, hun kwaliteitsvolle producten en natuurlijk een leuke babbel. Maar wist je dat je ook je Sodexo Card bij de meeste lokale handelaars kan gebruiken om je boodschappen te betalen?

De Belgische Voedselbanken: redders in nood

Elk jaar krijgen in ons land zo’n 170.000 mensen voedselpakketten en andere noodzakelijke levensmiddelen van de Voedselbanken, een organisatie die strijdt tegen honger en voedselverspilling. De Voedselbanken steunen hiervoor op de hulp van bedrijven, waaronder Sodexo, maar ook op talloze mensen zoals jij.

De buurtwinkel: elk zijn verhaal…

 • Healthy & Beldy, de eerste biologische én halal slagerij

  Slagerij Healthy & Beldy in Laken verkoopt een allesbehalve banaal product. Klanten vinden er lokaal, biologisch vlees dat nog eens halal is ook. Het verhaal van uitbater Kamel is al even bijzonder.

  Meer weten
 • Getuigenis van een uitbater van wafelkramen

  “Mensen zullen altijd op zoek gaan naar kwaliteit” Lokale handelaars hebben vaak een decennialange ervaring in een specifieke niche. Vraag het maar aan Jérôme De Jaeger, eigenaar van Miss Waffle dat drie wafelkramen uitbaat.

  Meer weten
 • Lokale restauranthouder uit Nijvel over La Vie Parisienne

  Lokale restauranthouders bezorgen ons die typisch Belgische keuze. Wij gingen langs bij Alfio Morina, uitbater van La VieParisienne in Shopping Nivelles

  Meer weten