Wat kan ik kopen met mijn Cadeau Pass?

De Cadeau Pass is de cadeaucheque van Sodexo. Iemand een plezier doen of jezelf verwennen? De cadeaucheque is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een cadeau voor een verjaardag, een avondje uit of een speciale gebeurtenis. Maar waar kan je je Cadeau Pass besteden? Wij bieden je alvast wat inspiratie!

Keukenbenodigdheden, sportmateriaal, uitrusting voor een trektocht ... Met de Cadeau Pass zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

➤ Keukengerei

Fijnproevers zullen maar al te graag horen dat ze met de Cadeau Pass keukengerei kunnen kopen. Een messenset, een snelkookpan, een precisieweegschaal ... Haal professionele uitrusting in huis om de smaakpapillen van klein en groot te verwennen.

Ga je aankopen doen bij bijvoorbeeld “'t Kookdepot”.

Ook Ava, Casa en Zara Home verwelkomen je graag om je gelukkig te maken! Keuze genoeg om lekkere gerechtjes te bereiden en leuke momenten te delen met familie of vrienden.

 

➤ Sportmateriaal

Is tennis helemaal je ding? Of windsurfen? Of toch eerder joggen? Dankzij de Cadeau Pass van Sodexo ben je op-en-top uitgerust om met volle teugen te genieten van je favoriete sport! Aangepaste schoenen, een nieuwe bal, nieuwe rollerskates ...

Met de Cadeau Pass kan alles!

Ga je ook sporten wanneer het kouder is? Denk aan het drielagensysteem voor je bovenlichaam en pas je kleding aan:

• een basislaag die vocht afvoert en je warm houdt

• een isolerende laag

• een ademende en waterdichte buitenlaag

De ideale accessoires vind je in winkels zoals Decathlon, Intersport en Go Sport.

 

➤ Uitrusting voor avonturiers

Met de Cadeau Pass van Sodexo worden ook de avonturiers niet vergeten! Zin in een trektocht? Denk aan een goede rugzak, een handige drinkfles en insectenwerende producten voor een heerlijke nachtrust.

Om te kamperen heb je een tent, stoelen, een warme slaapzak en een kooktoestel voor lekkere maaltijden nodig.

AS Adventure aanvaardt de cadeaucheques en helpt je van je vakantie een bruisend avontuur te maken.

 

➤ Mooie momenten met de familie

Tot slot maakt de Cadeau Pass ook de allerkleinsten blij! Wil je mooie momenten met familie delen? Race over een kartbaan, geniet van een leuk dagje in Walibi of zoef door de glijbanen van Sunparks Oostduinkerke! Allemaal herinneringen om nooit meer te vergeten, voor jong én oud.

Meer inspiratie voor cadeautjes nodig? Ontdek hier alle handelszaken die de Cadeau Pass aanvaarden.